VUK MOB I OLIVERA SAZNALI POL BEBE! Radosna mama podelila vest OVAKO!
Vuk Mob, Foto: Aleksandar Stojanović

rode u roze boji

VUK MOB I OLIVERA SAZNALI POL BEBE! Radosna mama podelila vest OVAKO!

Vukova verenica Olivera koja je u četvrtom mesecu trudnoće nedavno je saznala pol bebe i podelila radosne vesti sa svojim najbližima

Objavljeno:

Reper Vuk Mob i njegova verenica Olivera Konatar postaće roditelji devojčice, ekskluzivno saznaje „Alo!“.

Naime, Vukova verenica Olivera, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, nedavno je saznala pol bebe i podelila radosne vesti sa svojim najbližima.

- Olja je najsrećnija trudnica otkako je saznala da nosi devojčicu i jedva čeka da prinova stigne. Odlično podnosi trudnoću i nema nikakve posebne zahteve, a jedino joj nedostaje Vuk, koji je skoro mesec dana u „Zadruzi“ - rekao je izvor blizak reperu, koji je početkom septembra ušao u popularni rijaliti.

foto: Printscreen youtube Zadruga

Kako izvor navodi, Vuk će nekoliko dana pred rođenje ćerkice napustiti „Zadrugu“ i ostati s porodicom nekoliko nedelja. - Da ne bi propustio rođenje prvog deteta, Vuk je s produkcijom na početku dogovorio detalje svog privremenog izlaska. Sa naslednicom će biti nekoliko nedelja, a potom će se zbog ugovorne obaveze vratiti u rijaliti. Nema sumnje da će mu to izuzetno teško pasti - navodi izvor i otkriva da je Vuk već izdvojio nekoliko imena.

foto: Aleksandar Stojanović

Kada mu je pre nekoliko dana tajno javljeno da čeka devojčicu, nije uspeo da suzdrži suze. U programu uživo rekao je da najveću ljubav šalje devojčici Seleni, ali niko od zadrugara nije povezao da se radi o ćerki koju čeka. Zasad mu je Selena prvi izbor, ali znajući njega, smisliće još desetinu imena - kroz smeh zaključuje izvor za „Alo!“, a naša saznanja potvrdila je i verenica Vuka Moba. - Srećna sam što ćemo Vuk i ja dobiti ćerku i jedva čekam kada će izaći, da zajedno izaberemo ime za našu naslednicu - rekla je Olja za „Alo!“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.