Madžgaljeva porodica i dalje neutešna...jedva su smogli snage da urade još nešto za njega!
Foto: Fonet

i dalje neutešni

Madžgaljeva porodica i dalje neutešna...jedva su smogli snage da urade još nešto za njega!

Porodica polanira da u septembru, na šestomesečni pomen glumcu podigne spomenik, koji će biti izuzetno skup.
Objavljeno:

Porodica pokojnog glumca Marinka Madžgalja podići će mu početkom septembra spomenik na Novom bežanijskom groblju u Beogradu, koji će da ih košta čak 4.500 evra, prenosi „Alo!“.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Materijal za spomenik glumcu, koji je 26. marta preminuo u 37. godini nakon borbe sa opakom bolešću, biće uvezen iz Afrike, pošto takve vrste kamena nema kod nas.

Znao je da će umreti? Ovo je poslednja pesma koju je Marinko napisao pre smrti! (FOTO)

- Marinkov otac se dogovorio sa jednim kamenorescem iz okoline Šapca da mu napravi spomenik, koji će biti od skupocenog granita tipa belfast, kojeg nema kod nas. Pošto spomenik neće biti standarnih dimenzija, Marinkovi roditelji su tražili dozvolu od uprave groblja da im dozvoli postavljanje spomenika, koji će biti viši i širi od drugih, i dobili su je - kaže izvor ovog lista.

foto: Zorana Jevtić

Kako on navodi , to će biti jedan od najimpozantnijih spomenika jer se cene prosečnih kreću od 500 do 700 evra, dok su skuplje varijante oko 2.500 evra.

Za sve sam kriv... Srce će vam pući na poslednji spot Marinka Madžgalja! (VIDEO)

- Spomenik će biti od crnog granita, a Marinkova slika će biti sa obe strane. Imaće mali krov, a sama nadgrobna ploča biće deblja od standardnih, odnosno, biće debljine šest umesto tri centimetra. Pošto u našoj zemlji i okolini nema materijala koji želi Madžgaljeva porodica, kamen će biti uvezen iz Afrike. Sve ukupno će ih koštati oko 4.500 evra, ali iako nisu u finansijski zavidnoj situaciji, Marinkovi roditelji nisu žalili ni evro kako bi uredili grobno mesto - dodaje izvor.

Inače, spomenik će biti postavljen u septembru, kada će porodica obeležiti pola godine od glumčeve smrti.

- Njegovi roditelji, sestra i devojka su i dalje neutešni. Vreme im sporo prolazi i teško se mire sa činjenicom da ga više nema. Marinkov otac je smogao snage da pokrene pitanje podizanja spomenika i preuzeo je odgovornost u vezi sa tim - objašnjava naš izvor.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.