POZNATI SRPSKI GLUMAC JE BIO PRVA LJUBAV SEKE SABLIĆ! Ona je OVAKO o njemu govorila!
Seka Sablić, Foto: Beta/ Milan Obradović

PRVA LJUBAV ZABORAVA NEMA

POZNATI SRPSKI GLUMAC JE BIO PRVA LJUBAV SEKE SABLIĆ! Ona je OVAKO o njemu govorila!

Simpatični glumac kog su svi zavoleli zbog njegovog dara za komediju osvojio je u mladosti srce koleginice

Objavljeno:

Harizmatični glumac koji nas je napustio pre dve godine u mladosti je šarmirao jednu od najpopularnijih glumica na Balkanu

Simpatični glumac kog su svi zavoleli zbog njegovog dara za komediju osvojio je u mladosti srce koleginice koja je, isto tako, popularna kao izvrsna komičarka - Jelisavete Seke Sablić!

foto: Marina Lopičić

Božidar Stošić je po završetku Akademije za pozorišnu umetnost bio član pozorišta Boško Buha, kada je i počela njegova ljubav s uvek nasmejanom glumicom.

Ona, ipak, nije potrajala, ali je Seka oduvek isticala samo najlepše reči kada je govorila o Božidaru. Tako je bilo i nakon što je Srbijom 2018. godine odjeknula vest koja je sve rastužila - da nas je Stošić napustio u 81. godini.

foto: Printscreen

Mnogo mi je žao. On je bio kao glumac i čovek jedno vreme veoma prisutan u mom životu. Igrali smo godinama zajedno Filumenu Marturano Nisam znala da je bolestan - izjavila je Sablićeva.

- Deca su ga obožavala kao Boleta iz Bureta u vreme emitovanja emisije Hiljadu zašto. Bio je njihov heroj i istinska zvezda. Danas je sve to nestalo. Nema više danas takvih glumaca za decu. Celog života je bio posvećen glumi i svom poslu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.