NISU VIŠE SREĆNI! Razvodi se Sulejman od svoje lepe Šeherezade! Evo i zbog čega!
Sulejman, Foto: Prinstcreen/tv prva

RAZVODI SE SULEJMAN

NISU VIŠE SREĆNI! Razvodi se Sulejman od svoje lepe Šeherezade! Evo i zbog čega!

Supružnici su na korak do odluke o razvodu braka

Objavljeno:

Glumica Berguzar Korel, poznatija na našim prostorima kao Šeherezada iz serije '1001 noć' u martu je dobila drugo dete sa 49-godišnjim glumcem Halitom Ergencom kojeg pamtimo po ulozi Sulejmana. Iako su svi mislili kako u odnosu supružnika nema baš naznaka problemima, te da je sin Han upotpunio porodičnu idilu, čini se da to baš i nije tako.

Kako pišu pojedini turski mediji, supružnici su na korak do odluke o razvodu braka.

?

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on

- Ne slažu se oko mnogo stvari. Najgore je što Halit nije želio drugo dete jer se smatra prestarim, a njegova supruga ga je nagovarala na to gotovo dve godine. Kada je ostala trudna, bio je presrećan, ali nakon što je rodila, u potpunosti se posvetila detetu i on se sada oseća zanemareno i zapostavljeno. Odlučili su da se raziđu na nekoliko meseci, a nakon toga će odlučiti hoće li se zauvek rastati - rekao je izvor blizak paru.

#Repost @berguzarkorellfanclub Ben de sizden öğreniyorum böyle güzel haberleri..Teşekkür ederim..? Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in sevgisi, ülkemiz sınırlarını çoktan aştı. Başarılı oyunculukları kadar mutlu aile hayatlarıyla da örnek olan ünlü çift, Şili'de yıldızlaştı. Bir dönem birlikte rol aldıkları 'Binbir Gece' dizisi Şili'de en çok izlenen yapım olan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'in isimleri siyasette bile anılır oldu. Büyük sesi getirdiler Şili'nin sahil kenti olan Vine Del Mar'ın kadın belediye başkanı Virginia Reginato, seçmeninin gönlünü kazanmak için "Şehrimize, Bergüzar Korel ile Halit Ergenç'i getireceğim. Bu müthiş ikiliyi, ekranda görmekle kalmayacak onlarla tanışma imkanı da bulacaksınız" vaadinde bulundu. Daha önce Vine Del Mar'a Ricky Martin ve Jennifer Lopez gibi dünyaca ünlü yıldızları getiren Başkan'ın vaadi, Şili kadar Arjantin'deki gazeteler ve haber sitelerinde de geniş yankı buldu. 'Sultan Korel' Daha önce Şili'nin en çok izlenen TV kanalıyla röportaj gerçekleştiren Bergüzar Korel için Belediye Başkanı Reginato, "Sultanlar kadar güzel" yorumu yaptı. Şu sıralar atv'nin fenomen dizisi Karadayı'da Hakime Feride rolünü başarıyla canlandıran Bergüzar Korel, Arap dünyasında da geniş bir hayran kitlesine sahip. #bergüzarkorel #berguzarkorel #halitergenç

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on

Navodno se 50-godišnji Halit već počeo da se dopisuje sa drugom ženom za koju turski mediji navode da je veoma popularna te slovi kao jedna od najvećih glumačkih nada Turske.

- Nedostaje mu strasti i žara, a supruga ga odbija. Jednostavno, nestalo je hemije, ona se uopšte ne trudi da to popravi, a on ima potrebe kao i svi drugi - dodao je izvor.

Mnogi su glumca zbog ovoga osudili i usput mu uputili brojne osude.

"Da, najlakše je otići kad je teško i pronaći drugu ženu koja će zadovoljiti tvoje intimne potrebe i apetite. Jako jadno", napisala je jedna njegova donedavna obožavateljka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.