MISICA IVANA GANULA SVE EMOTIVNOM PORUKOM SINU: Ti si mamina snaga, Bog zna šta smo sve prošli za GODINU DANA!
Ivana Paris, Foto: Facebook

ROĐENDANSKA ČESTITKA

MISICA IVANA GANULA SVE EMOTIVNOM PORUKOM SINU: Ti si mamina snaga, Bog zna šta smo sve prošli za GODINU DANA!

Bivša Mis Univerzuma Ivana Paris prošle godine razvela se od supruga takođe bivšeg Mistera Hrvatske Dine Bubičića s kojim ima dvojicu sinova Leonida i Noela

Objavljeno:

Nakon razvoda od Dine Bubičića bivša Mis Univerzuma pronašla je novu ljubav, ali centar njenog svemira i dalje su dečaci Leonid i Noel koje je dobila u braku s nekadašnjim misterom Hrvatske.

Bivša Mis Univerzuma Ivana Paris prošle godine razvela se od supruga, takođe bivšeg Mistera Hrvatske Dine Bubičića s kojim ima dvojicu sinova Leonida i Noela. Upravo su joj sinovi najveća snaga u životu, a to je pokazala i emotivnom objavom na društvenim mrežama kojom je Noelu čestitala 5. rođendan. Uz kolaž zajedničkih fotografija napisala je i poduži tekst u kojem se osvrnula na sve životne muke kroz koje je prošla zahvaljujući Noelu, ali i četiri godine starijem Leonidu.

"Anđele moj. Evo mama čeka ponoć i slaže slike za čestitku rođendansku... o pile moje, gledam slike i ne mogu da se nadivim koliko 'smo' hrabri bili... i šta smo sve prošli u prvih godinu dana... ali ti si bio Lav i mamina snaga i jači od bilo koje sile... postao si sada Zmaj... postao si i ostao, uz brata mamino sve... ali kad kažem sve onda ste sve... puno smo toga prošli zajedno i proći ćemo još mnogo uspona i padova, ali mama zna da može da računa na tebe kao i ti na nju... a tu je u pitanju samo ljubav... i biću ti to do poslednjeg dana...

I kad mi kažeš 'mama ja ne bi da ti odeš na groblje i pustiš me samog... mama ti uvek kaže da nikada nećeš biti sam, tada, a ni nikad pre...' meni te Bog poslao, a to znam, znam od prvog dana kada si se rodio... zato živote moj ne brini, nema te sile, snage, prepreke da ti ne dam ono što zaslužuješ... a to je moja beskonačna ljubav, pažnja... i samo da znaš svaki put i svaki dan kada me onako u snu zagrliš i poljubiš, i to radiš bar pet puta tokom noći... mama te zagrli još više i poljubi još jače", napisala je Ivana i mnoge ganula svojom objavom.

foto: Printscreen instagram

Koliko je majčinstvo ispunilo, često je naglašavala u javnosti, ali i putem svojih profila na društvenim mrežama. "Otkako sam postala majka, moj život je dobio smisao. Deca su smisao života i želim još barem dvoje do 40-e", istaknula je nedavno 36- godišnja Paris.

A možda joj se upravo ti snovi i ostvare jer je u njen život nakon razvoda ušetao novi muškarac. Priznala je to i sama dok je odgovarala na pitanja obožavatelja na Instagramu. Na pitanje jednog pratioca da li bi išla u šetnju s njim, spremno je odgovorila. "A ne, ne bih smela. Dečko mi je ljubomoran", napisala je Ivana pre nove lavine pitanja, među kojima je bilo i ono je li zaista u vezi, a odgovorila je na to kako je "emotivno zauzeta". Pritom je još dala do znanja da u pitanju nije slavna osoba, odnosno fudbaler, a onda je iznenadila priznanjem da želi još dece. Podsetimo, ljubav s Bubičićem s kojim je provela devet godina u braku planula je pred kamerama, a ubrzo nakon rijaliti šoua ''Farma'' svoju su ljubav i ozvaničili. Glasili su za jedan od najskladnijih domaćih parova pa je njihov razlaz mnoge šokirao.

U junu prošle godine Dino je iselio iz stana u kojem je živeo s Ivanom i njihovim sinovima Leonidom i Noelom. – Nismo uspeli kao ljubavni par, ali verujem i sigurna sam da ćemo uspeti kao roditelji. Jer nam je sreća dece, i njemu i meni, na prvom mestu – kazala je tada Ivana koja je s Dinom u braku bila od 2010. godine.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.