JOVANA I SRĐAN SE RAZDVAJAJU, EVO NA KOJU TV PRELAZI ONA? Došla tajno na razgovor za posao? KO BI REKAO, SUPER!
Foto: Print Screen Youtube

svi joj se raduju

JOVANA I SRĐAN SE RAZDVAJAJU, EVO NA KOJU TV PRELAZI ONA? Došla tajno na razgovor za posao? KO BI REKAO, SUPER!

Poznati voditeljski tandem, Jovana Joksimović i Srđan Predojević, sada je bez posla, a postoji mogućnost i da se razdvoje, navodi Kurir.

Objavljeno:

Kako mediji prenose, Radio-televizija Srbije, gde su se njih dvoje i proslavili, navodno želi da vrati samo Jovanu Joksimović, dok za njenog kuma, kako nezvanično saznaje pomenuti portal, nema mesta u njihovom kolektivu.

foto: Printscreen

Navodni razlog za to je, kako se govori među zaposlenima na državnoj televiziji, kršenje ugovora i Predojevićev sukob s pojedinim kolegama, urednikom, ali i tadašnjim direktorom Aleksandrom Tijanićem.

Prema rečima izvora Kurira koji je radio na RTS u vreme kad i Jovana i Srđan, Predojević je znao da dovede gosta mimo odobrenja kolegijuma, što mu se i zameralo.

foto: Printscreen/Youtube

Što se Jovane tiče, njoj su vrata otvorena, a kako se navodi, već je razgovarala sa sadašnjim v. d. direktora Draganom Bujoševićem.

On ima želju da voditeljka ponovo radi na Javnom servisu, ali je, prema tvrdnjama ovog portala, problem u novcu, jer Joksimovićka želi platu koju RTS za sada ne može da joj da.

Da li će s Bujoševićem naći zajednički jezik, znaće se u narednih nekoliko dana.

Inače, ona se ovim povodom nije oglašavala, ali je na Instagramu najavila tužbu protiv Prve zbog toga što, kako tvrdi, čelnici ove televizije nisu ispoštovali ugovor.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.