ESPRESO NAJ OD NAJ: PEVAČICE SVE LUĐE! NACIONALIZAM slabije "udario" na Srbe od udara na MAČO GENERALA!
Naj od Naj, Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

NAJ OD NAJ

ESPRESO NAJ OD NAJ: PEVAČICE SVE LUĐE! NACIONALIZAM slabije "udario" na Srbe od udara na MAČO GENERALA!

Ljupka ne ljupka više Generala Simića a ni Jadranka ne peva onu najskuplju

Objavljeno:

NAJ LJUPKA OD SKANDALA -

Pevačica Ljupka Stević dramatično je okončala desetogodišnju "zabranjenu vezu" sa generalom Dragišom Simićem. Pevačica je uhvatila svog oženjenog partnera da je vara sa tri devojke i u naletu besa razbila mu je dva automobila!

General Dragiša Simić, bivši partner pevačice Ljubinke Ljupke Stević progovorio je o temi zbog koje je došao u žižu javnosti.

foto: printscreen

Naime, njemu je pevačica Ljupka uništila dva automobila, a prema njenim rečima, bili su u vezi 10 godina iako je on oženjen.

Šteta je poprilična. Znate kako, nisam do sada odgovarao, ali povreda na usni jeste od nje. Plod njene ljubomore. Dugo se piše o meni, napokon da ja kažem nešto o sebi. Nije sve istina što se priča. Žene se verovatno solidarišu sa Ljupkom, ali mislim da njen gest nije ispravan, ne bih duboko zalazio u žensku solidarnost", rekao je general Simić u "Hit Tvitu", pa dodao:

"Ne znam da li me prisluškivala, u to nisam siguran. Ovo je prilika da objasnim famozni Bentli, njime sam ja upravljao i nema trunke istine da je Ljupka upravljala ili bila u tom vozilu. Ne želim da učestvujem u prepisaka, navodima, da li je ljubavnica i nije, da li je slupala ili ne. Veoma često je samo moje ime i prezime istina. Ne mogu da se borim sa time, nisam demantovao i tužio."

foto: Printscreen

Ona je burno reagovala, društvene mreže odradile su svoje. Neka svako odreaguje kao ja. Ja sam imao, da kažemo, napad, bila je histerija, pa je krenulo i fizički. Kada je krenula fizički da se obračunava sa mnom stavio sam ruke na leđa i izašao. Poruka muškarcima je da se ne sukobljavaju sa ženama, bolje da polupa auto, nego da povredite slabiji pol. Da nisam tako postupio, sve bi bilo drugačije... Najvažnije je da nema nasilja, ja je neću teretiti, nadam se da će se na ovome završiti.

U Srbiji potpuno normalno za muškarce da varaju javno svoje žene, da žive u bigamiji, koja je ako niste znali ZABRANJENA, ali to izgleda niko ne šljivi, pa imamo generale koji pored žene imaju devojke, pored devojaka ljubavnice, pored ljubavnica "kombinacije". Imamo i političare koje ne želim da imenujem koji se pored svoje žene javno eksponira sa "devojkom" priča o njihovoj vezi i ljubavi, a ženu mu nikad niko ne pominje, kao da je to potpuno normalna stvar. E pa nije normalna stvar!

NAJ JADRANKA OD SKANDALA -

Pevačica Jadranka Barjaktarović koja se našla na meti osuda zbog nastupa u Podgorici, kada je pesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa" otpevala sa izmenjenim tekstom, pa se holom gde je nastupala orilo "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije"

Iako je skandal bio ozbiljnih razmera, kada govorimo o zabranjivanju što na televizijama u Srbiji sa nacionalnom frrekvencijom, gasila naloge na društvenim mrežama, prala se na različite načite, pa još više ukanalila.

foto: printscreen

Poredila je svoj nastup sa Lukasovim, pokušala da se izvuče na račun ozbiljnih zvezda koje znaju kako pevaju publici, kome se obraćaju i ne favorizuju publiku prema nacionalnoj pripadnosti.

Zabranjena je i na muzičkim festivalima od strane organizatora i velikih imena iz sveta muzike, jer kako dozvoliti nekome da peva pred narodom, kada se taj isti narod ne poštuje. Veliča se nacionalnost zarad nova, zarad politike, ulagivanja. Samo da bi se materijalno obezbedila. Nije to pevačica koju zaslužuje jedan narod koga ona treba da deli.

Stvar da bude još interesantnija, skandal sa Ljupkom Stević je tako planuo, da priča sa njom i Generalom, koja nije za pohvalu, je ugasila i bacila senku na nemili događaj sa Jadrankom koja nije prestajala da se pere po medijima, gde je mogla, da nam je svima pripalo muka od njene pojave.

Možda Ljupka nije znala da će njena muka i skandal svetskih razmera nadjačati priču Jadranke, neki bi rekli da bi platila Jadranka samo da se ova muka njena zaboravi, ali sudbina se surovo poigrala sa Ljupkom.

Kako je sudbina bacila na dno Jadranku, tako je ovaj skndal Ljupku vinuo u nebo. Da li je sve ovo unevrzum tako postavio to ne znamo ali da su obe ponele titule Skandal cica definitivno jesu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/A.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.