MIRJANA KARANOVIĆ OBJAVILA NEOBIČAN SNIMAK SA SNIMANJA FILMA O TOMI ZDRAVKOVIĆU! Sve je nasmejala! (VIDEO)
Mirjana Karanović, Foto: Printscreen Instagram

JEDAN JE TOMA ZDRAVKOVIĆ

MIRJANA KARANOVIĆ OBJAVILA NEOBIČAN SNIMAK SA SNIMANJA FILMA O TOMI ZDRAVKOVIĆU! Sve je nasmejala! (VIDEO)

Scenario za ovaj romantični biografski film potpisuju Nikola Pejaković i Dragan Bjelogrlić a režija je poverena iskusnom Zoranu Lisincu koji je poslednjih desetak godina proveo radeći u SAD

Objavljeno:

Mirjana Karanović u filmu koji producira Dragan Bjelogrlić i Željko Joksimović, odabrana je za ulogu majke Tome Zdravkovića, po istoimenom filmu koji priča nam priču o njegovom neobičnom načinu života.

Scenario za ovaj romantični biografski film potpisuju Nikola Pejaković i Dragan Bjelogrlić, a režija je poverena iskusnom Zoranu Lisincu, koji je poslednjih desetak godina proveo radeći u SAD.

Toma i Kosara @eugensmesni @tomazdravkovic_film

A post shared by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic) on

Mirjana Karanović, kao neko ko je svoj talenat podario nesebično svojoj publici kako na filmu, tako i u pozorištu. Često na društvenim mrežama podeli i koji snimak iz privatnog života koji ume da baš obraduje. Ovog puta je podelila sjajan snimak sa snimanja filma o Tomi Zdravkoviću, gde Milan Marić kome je dodeljena uloga da tumači ovog sjajnog pevača, na sceni peva jednu od poznatijih Tominih hitova.

Ništa ne bi tu bilo čudno, da stajling glumca, pored kostima nije upriličio sa jednim neobičnim detaljem koji su pratioci primetili i iskomentarisali na duhovit način. Možete pogledati o čemu se radi i da se zabavite.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.