BRAT MAJE NIKOLIĆ SMUVAO POZNATU HRVATICU! Šta li će pevačica reći na SNAJKU? (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

AUUU

BRAT MAJE NIKOLIĆ SMUVAO POZNATU HRVATICU! Šta li će pevačica reći na SNAJKU? (FOTO)

'Šuškalo' se kako je motivacionu govornicu osvojio Marko, a glasine je potvrdila na Instagramu. Ana je objavila njihovu zajedničku fotografiju. Zaljubljeno su pozirali ispred dvorca Šonbrun u Beču

Objavljeno:

Najpoznatija hrvatska motivaciona govornica Ana Bučević (42) svoj ljubavni život pokušavala je vešto da sakrije. Prošle godine na veliko se pisalo o njenom razvodu s bivšim suprugom Sašom Dvornikom, a onda je ovoga leta postalo poznato kako je u njen život ušao novi muškarac.

'Šuškalo' se kako je reč o muzičaru Marku Nikoliću koji već više od 20 godina živi i radi u Beču. Razveden je kao i Ana, iz prošlog braka ima troje dece, a brat je pevačice Maje Nikolić (45). Godine 2017. s predstavnicima Crne Gore nastupio je na Eurosongu, a Srbiju je predstavljao 2015. Bučević je sada potvrdila glasine. Na Instagramu je objavila fotografiju u Markovom zagrljaju. Pozirali su ispred dvorca Šonbrun u Beču.

foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Ana Bučević je prošle godine glasine o razvodu s bivšim suprugom Sašom potvrdila na Facebooku. Objavila je njihovu zajedničku fotografiju i napisala poduži post.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.