MIRA BANJAC POTRESLA, NIKO NIJE ŽELEO DA JOJ SE OVO DESI, ZA SVE JE KRIV KORONAVIRUS: Trudi se da ostane pozitivna
Foto: Pritnscreen

"samleo me ovaj život u koroni"

MIRA BANJAC POTRESLA, NIKO NIJE ŽELEO DA JOJ SE OVO DESI, ZA SVE JE KRIV KORONAVIRUS: Trudi se da ostane pozitivna

Najveća nagrada za nju je ono što je ostavila mlađim naraštajima.

Objavljeno:

Glumica Mira Banjac posetila je Festival evropskog filma na Paliću, iako je mislila da neće biti deo ovog događaja zbog čitave situacije sa korona virusom.

Ona takođe ističe da joj teško pada način života u doba pandemije.

- Samleo me ovaj način života u koroni. Dugo me nije napuštao optimizam, ali predugo ovo traje, a ništa se ne zna. Čovek oseća, strepi šta li se tu iza brda valja. No, iskreno se nadam da će i nešto dobro isplivati. Dobro za život, dobro za običnog čoveka. Nadam se, verujem… To me i u životu nosilo i vodilo kroz sve i svašta. Dobro, nekad malo i pokleknem - rekla je legendarna Mira.

foto: Igor Irge

Mira je istakla da joj je najveća nagrada za ono što je radila godinama ono što je ostavila u ljudima.

- Niko ne kaže da je život lak, ali to ne znači da nije lep. Naprotiv. Malo snage, hrabrosti, iskrenosti, dobre volje i poštenja – i što bi se reklo, svet je tvoj. Nagrade su i potvrda da si bio, nešto uradio, da nisi zalud vazduh disao i zemljom hodao. A za mene je ipak najveća nagrada ono što sam ostavila u ljudima. Najvažnije je to što ljudi zapamte, ono čime si možda malkice uticao na njih i što će eventualno preneti svojoj deci. Divno je rekla naša velika Mira Stupica: ''Mi glumci svoje uloge ne možemo ostavljati svojoj deci, mi se samo utisnemo u duhovnu klimu i tako trajemo'' - poručila je ona.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.