UDARIO AUTOM MALOLETNU DEVOJČICU, A ONDA URADIO OVO! Halidu nije prvi put, i ranije se izvukao da ne ODE U ZATVOR
Halid Muslimović, Foto: Prinscreen

TRAGEDIJA

UDARIO AUTOM MALOLETNU DEVOJČICU, A ONDA URADIO OVO! Halidu nije prvi put, i ranije se izvukao da ne ODE U ZATVOR

On je napominuo da je u ovom slučaju primenjen institut oportuniteta koji se često primenjuje u lakšim saobraćajnim predmetima

Objavljeno:

Pevač Halid Muslimović novac je uplatio u humanitarne svrhe na namenski račun Vlade Srbije povodom prošlonedeljnog incidenta kada je kolima udario 17-godišnju devojku na Bežanijskoj kosi i naneo joj lake telesne povrede.

Nakon što je uplatio 80.000 dinara, Treće osnovno javno tužilaštvo je odbacilo krivičnu prijavu protiv Muslimovića - kaže za "Blic" portparol tužilaštva Ivan Marković.

On je napominuo da je u ovom slučaju primenjen institut oportuniteta, koji se često primenjuje u lakšim saobraćajnim predmetima.

foto: Dragana Udovičić

Muslimović je prošle sedmice u Surčinskoj ulici u Beogradu kolima udario Minu P., koja je tom prilikom zadobila lakši potres mozga.

Institut oportuniteta, odnosno odlaganje krivičnog gonjenja, primenjuje se za lakša krivična dela, uz obavezu da okrivljeni nešto uradi ili uplati određenu sumu novca u humanitarne svrhe pre nego što se donese rešenje o odlaganju krivičnog gonjenja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.