SRPSKA GLUMICA POTPUNO GOLA, SVE JOJ SE VIDI, NEMA BAŠ NIŠTA NA SEBI: Skinula se i ona, NIJE ZA MALOLETNE
Foto: Printscreen/Youtube/BalkanMafia6

18+

SRPSKA GLUMICA POTPUNO GOLA, SVE JOJ SE VIDI, NEMA BAŠ NIŠTA NA SEBI: Skinula se i ona, NIJE ZA MALOLETNE

Glumica Ana Franić izazvala je buru komentara svojim fotografijama na kojima je potpuno naga

Objavljeno:

Ana je pozirala bez odeće i veša, prekrivši rukama intimne delove tela, a uz fotografiju je citirala srpskog režisera i scenaristu Dušana Makavejeva.

- Ako se omladini zapečati intimni odnos ona srlja u ostala strašna i svakidašnja uzbuđenja kao što su krađe i provale, kriminal razni, tuče sa noževima, alkoholizam i političke pobune sa lepršavim zastavama i sukobima sa policijom, kao komunisti pre rata. Nama treba slobodna omladina i društvo bez kriminala. Ako to hoćemo moramo dozvoliti slobodnu ljubav! Ako životna energija ne prožima tkiva, dolazi do raka. Rak je histerija ćelija osuđenih na smrt. Između raka i fašizma postoji uska veza. Fašizam je grozničavi pokret bednika.

- Magnetizam kukastog krsta je u simbolu spajanja dvaju tela. Radi se o čežnji za ljubavlju! Drugovi, vodite ljubav rado, bez straha...pustite slatku struju uz kičmu, njišite kukovima! Neka vam ide voda na usta! Sline su dobre. Spojeni ljubavnici zrače plavičastom svetlošću. To je lumiminacija organa, ista svetlost koju su astronauti neočoekivano videli u vasioni! Vratimo prirodne vibracije svojim telima i društvu. Pustite plazmu da se širi prijatno po mišićima. Drhtite slobodno, pustite svoje telo da uživa u sebi! Kao revolucionari čija se revolucija odriče ljubavi osećamo se neobično i čudno! Šta se događa s revolucijom? Svaka beba je novi pogled na svet. Kako pomoći tom novom čoveku da odraste slobodan? - citirala je u opisu fotografije glumica.

Sliku pogledajte OVDE.

Za još golih fotki glumice, može pogledati na linku OVDE.

(Espreso.co.rs)

.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.