AUUUU LJUPKA JE RASTURILA JOŠ JEDAN BRAK NA ESTRADI! I ranije su je spajali sa OŽENJENIMA, pogotovo sa ovim pevačem
Ljupka Stević, Foto: Printscreen

MALA OD SKANDALA

AUUUU LJUPKA JE RASTURILA JOŠ JEDAN BRAK NA ESTRADI! I ranije su je spajali sa OŽENJENIMA, pogotovo sa ovim pevačem

Njih dvoje bili su u ljubavnoj vezi 10 godina iako je pukovnik oženjen, tačnije Ljupka mu je bila ljubavnica

Objavljeno: 12:44h

Pevačica Ljubinka Ljupka Stević poslednjih dana je u žiži javnosti, nakon što su njen buran raskid i detalji veze sa pukovnikom policije Dragišom Simićem isplivali u javnost.

Njih dvoje bili su u ljubavnoj vezi 10 godina iako je pukovnik oženjen, tačnije Ljupka mu je bila ljubavnica, premda se oni nisu krili već su se u javnosti nesmetano pojavljivali zajedno.

foto: printscreen

Ovo nije prvi put da se Ljupka dovodi u vezu sa oženjenim muškarcima. Naime, kako su ranije pisali domaći mediji, Ljupka je navodno bila razlog razvoda poznatog ljubavnog, estradnog para Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste.

Postoje indicije da je sve počelo 2016. godine kada su Ljupka i Rasta imali nekoliko zajedničkih nastupa na primorju Crne Gore, nakon čega su i snimili dva dueta, a objavljena je samo pesma “Ćao ćao”.

foto: Nemanja Nikolić

“Ana je poludela kada je čula priče da su se njen muž i koleginica zbližili i da su prešli granicu poslovnog odnosa, kao i da joj je dve pesme, od kojih je jedna duet s njim, prodao za mnogo manje para nego što naplaćuje ostalim pevačima”, rekao je tada izvor Kurira. Takođe, Rasta i Ana su se žestoko posvađali jer su imali dogovor da posle njihove pesme “Slučajnost” Rasta više ni sa jednom pevačicom ne snima duete, što je on prekršio, piše tada Kurir.

“Dve nedelje nakon što se Ana porodila, Rasta je s Ljupkom otputovao u Crnu Goru. Bili su smešteni u istom hotelu. Svi su komentarisali kako su među njima sevnule varnice. Od tada su skoro svakog dana u kontaktu”, rekao je tada izvor Kurira.

On je dodao u da se situacija dodatno zakuvala na snimanju spota za njihov duet “Ćao, ćao”.

“Snimanje je trajalo dva dana, a reper je oba puta bio na setu, iako je samo prvog dana radio svoje kadrove. Ana ga je te noći zvala minimum deset puta, a on joj je odbijao pozive. Iz nekog razloga nije hteo da joj se javi. Oko tri sata iza ponoći Rasta i Ljupka su se izgubili sa snimanja. Dok su se ostali pitali gde su nestali, oni su bili u njegovom autu. Kada su se vratili, Ljupka je kao izgovor navela da su preslušavali pesme, a reper je ćutao”, kaže izvor pomenutog medija, a sve ovo je došlo i do Ane koja je zbog toga navodno dospela u sukob sa suprugom.

foto: Printscreen, Nemanja Nikolić, Nebojša Mandić

“Kad je čula šta se desilo na snimanju, rešila je da se razvede. Iako reper tvrdi da sa Ljupkom nije imao ništa, ona veruje prijateljima”, završava izvor.

Povodom ovog skandala tada se oglasila i Ljupka koja je za Pink.rs prokomentarisala:

“Bilo je puno nagađanja, čak se dovodila u pitanje i neka Rastina bivša devojka koja je bila u spotu, pa sam i ja bila na tapeti. Ne treba se mešati u tuđi život i privatne stvari. Ja, takođe, ne bih volela da se neko meša u moj privatan život. Ne treba da komentarišemo tuđu nesreću – jedan razvod svakako je nesreća, možda nečija i sreća… Ali, ja se puno ne bih mešala u te njihove stvari. Ja sigurno nisam kriva za njihov razvod”, objasnila je Ljupka za Pink.rs.

Ipak, na konkretno pitanje da li je bila u emotivnoj vezi sa Rastom nije želela da da odgovor.

“Što bih ja pričala o svom privatnom životu?! Ja sigurno nisam kriva za njihov razvod, to mogu da kažem, a o svom privatnom životu ne želim da pričam… Onog trenutka kada budem rešila da se udam, svi ćete znati ko je taj gospodin pravi”, izjavila je tada Ljupka i ostavila prostora za dalja nagađanja o njenom odnosu sa reperom, budući da nije želela da demantuje glasine o vezi sa Rastom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs/Kurir/Pink)

Pogledajte video na našem youtube kanalu


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.