POKUŠALA DA SE UBIJE, POSLE ZADOBILA OPEKOTINE I MOGLA DA OSTANE BEZ KOŽE: Tragični detalji života naše manekenke
Foto: Printscreen/Instagram

sećate se ove priče?

POKUŠALA DA SE UBIJE, POSLE ZADOBILA OPEKOTINE I MOGLA DA OSTANE BEZ KOŽE: Tragični detalji života naše manekenke

Lepotica Jovana Đorđević danas živi svoju bajku

Objavljeno:

Jovana Đorđević, jedna je od najlepših sprskih modela. Iako su joj svi predvđali svetsku karijeru, jedna životna tragedija omela je na putu da se vine u zvezdao nebo sveta modelinga.

Atraktivna Novosađanka karijeru je počela još u tinejdžerskim danima, a svoju lepotu krunsala je sa 18 godina kada je pobedila na takmičenju Miss Fashion TV i tada je krenuo njen put ka uspehu. Nakon jednog indicenta, povukla se iz javnosti. Danas živi u srećnom braku sa fudbalerom Filipom Đorđevićem sa kojim ima dvoje dece.

Jovana je širu pažnju srpske javnosti prvukla kada se pojavila u spotu Saše Kovačevića za numeru “Kako posle nas” i sve je očarala svojom lepotom. Samo godinu dana kasnije proživela je agoniju.

Rise and shine ✨

Објава коју дели ?????? ?????????? (@callmelolita) дана

Naime, dok je bila na jednom izletištu upala je u vrelo u kojem je temperatura vode bila oko 80 stepeni i tom prilikom zadobila opekotine pedeset odsto kože na telu i ostala bez kose. Ova vest je odjeknula kao bomba, naročito jer se saznalo da je nekoliko godina pre toga navodno skočila u Dunav pokušavajući da se ubije zbog ljubavnog kraha.

“Voda je bila topla je 86 stepeni tačno. Mene su tamo svaki dan previjali i premazivali svim i svačim. Prvo je postojala mogućnost da mi ožiljci ostanu na pet posto kože, ali posle nekoliko dana lekari su rekli da ipak neće jer se koža odlično regeneriše. Jedino što sada ne smem nikako na sunce neko vreme, ali izađem noću, tako da sam sad skroz obrnula dan za noć”, govorila je Jovana svojevremeno za Puls neposredno nakon nesreće.

Jovana je imala nekoliko plastičnih korekcija nakon ovih nemilih događaja.

O navodnom samoubistvu ipak nije bila tako rada da priča za medije.

Danas je ipak ceo ovaj ružan period daleko iza nje dok uživa u svom malom porodičnom cartvu u Italiji i izgleda bolje nego ikada. U Srbiji se ne zna mnogo o njenoj karijeri poslednjih godina, ali Jovana je veoma aktivna na društvenm mrežama te sa pratiocima deli brojne dogodovštine iz svakodnevnog života.

I see some things that you might fear ?

Објава коју дели ?????? ?????????? (@callmelolita) дана

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.