Ovako je Jovana izgledala na samom POČETKU KARIJERE i kada je ugostila ŽELJKA
Jovana Joksimović, Foto: printscreen

TRANSFORMACIJA

Ovako je Jovana izgledala na samom POČETKU KARIJERE i kada je ugostila ŽELJKA

Jovana je karijeru počela na BK televiziji vodeći "Trejler" i "Blokbaster"

Objavljeno:

Odluka Jovane Joksimovića i Srđana Predojevića da odu sa TV Prva i voditeljski posao nastave na nekoj drugoj televiziji pokrenuo je ogroman broj komentara. Gledaoci su ih verno pratili pa se pitaju gde će ih ubuduće gledati.

Sa ogromnom pažnjom pratila se svih ovih godina karijera Jovane Joksimović koja se pre udaje za Željka Joksimovića prezivala Janković pa ju je sa tim prezimenom i upoznala televizijska publika.

Jovana je karijeru počela na BK televiziji vodeći "Trejler" i "Blokbaster". Od 2005. do 2010. sa kolegom Srđanom Predojevićem vodila je Jutranji program na Javnom servisu, da bi zatim sa njim do 2018. pozdravljala gledaoce ujutru u veoma gledanoj emisiji "Dobro jutro: Jovana i Srđan", u kojoj je 2014. ugostila supruga i njihovog sina Kostu. To izdanje TV šoua publika je ocenila kao najemotivnije. Bio je zaista predivan prizor posmatrati poznate roditelje sa detetom (Jovana i Željko imaju i bliznakinje Srnu i Anu).

Od 2018. do 2020. sa Predojevićem smo je gledali na TV Prva. Čekamo nastavak, a vi u galeriji pogledajte reviju Jovaninih TV izdanja među kojima je i emisija sa RTS-a u kojoj je gost bio Joksimović, ali i dragocena uspomena sa Sandrom Perović. Pogledajte!

1 / 8 Foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Žena.blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.