ČETVRTI PUT JOJ SE VRAĆA KARCINOM! Sa šestom operacijom se sada bori, naša poznata pevačica, je OVU poruku imala!
Nada Obrić, Foto: Printscreen youtube

BORAC

ČETVRTI PUT JOJ SE VRAĆA KARCINOM! Sa šestom operacijom se sada bori, naša poznata pevačica, je OVU poruku imala!

Bavite se današnjicom nemojte puno zalaziti u prošlost

Objavljeno:

Pevačica narodne muzike Nada Obrić godinama unazad bori se s karcinomom, koji je svaki put uspela da pobedi... Međutim, bolest joj se ponovo vratila. O svemu što prolazi zbog bolesti, pevačica je otvoreno pričala u emisiji "Magazin In".

foto: Printscreen

Ako ti kažem da i lekari čudno gledaju u mene, kako sam sve to podnela, onda... Šta je problem - ja ne dam lošim ljudima, sa lošom energijom da su blizu mene. Ne dam ljudima kojima je umro stric od iste bolesti, baba, tetka, strina - te priče ne dam. Ne dam uopšte negativnu energiju blizu sebe! Možeš da dođeš da se družimo, da pričamo o svemu i svačemu, ali ne o mojim bolestima! Postoji za to noć, kad ostanem sama... To šta će biti ako bude, to ostavite za vreme ako bude. Bavite se današnjicom, nemojte puno zalaziti u prošlost - objasnila je Nada u emisiji "Magazin in", a potom odgovorila na rečenicu Jelene Trivan koja je istakla da život nije samo "čekati kraj" jer da je tako, onda bismo svi trebalo da "završimo odmah" - Informer

foto: printscreen

Ako je tako, onda sam davno trebala leći, ovo je meni četvrti po redu karcinom... A jedan veze s drugim nema. I šesta će operacija sada! Ja tešim svoju decu, prijatelje - rekla je Nada, koju su voditeljka i gosti nagradili aplauzom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.