KSENIJA JE JEDNA OD RETKIH POSLE KOJE JE NASTAO MUK NA ESTRADI! Nažalost taj niz se nastavio - OVO su neke od njih!
Ksenija Pajčin, Foto: Printscreen Youtube

POSLE NJIH JE DUGO TRAJALA TIŠINA

KSENIJA JE JEDNA OD RETKIH POSLE KOJE JE NASTAO MUK NA ESTRADI! Nažalost taj niz se nastavio - OVO su neke od njih!

Pojedini su svojim lošim izborima i nemoći da im se odupru izgubili život u samo par sekundi

Objavljeno:

Život profesionalnih muzičara nije nimalo lak, a što je veća njihova popularnost, to je osim uspeha veća šansa i da privuku onu drugu stranu ove svetlucave medalje.

Uvek ima onih koji će zasmetati njihov uspeh, moć, pažnja fanova… Ipak, pojedini su svojim lošim izborima i nemoći da im se odupru izgubili život u samo par sekundi.

foto: Printscreen

Iako naočigled život poznatih uvek deluje bajkovito i mnogi im zavide na raskši koju imaju, uvek postoji i ona druga strana, manje poznata javnosti. Nažalost, nisu svi fanovi samo oni koji s osmehom dolaze na koncerte poznatih zvezda, a nije ni svaki izbor životnih partnera dobar. Na najteži način, neke od ovih situacija saznale su muzičke zvezde koje su ta saznanja platila životom.

Ksenija Pajčin

“Atraktivna plesačica i pevačica Ksenija Pajčin život je izgubila nakon što je njen dečko Filip Kapisoda upucao u stanu u kom su živeli, a zatim i sebi oduzeo život.“ – ovako je glasila šokantna vest koja je objavljena 16. marta 2010. godine.

Tadašnji direktor policije Milorad Veljović izjavio je za RTS da je oko 19 časova policiji prijavljeno da su u stanu pronađeni mrtvi Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda. On je rekao i da su komšije oko 16.30 časova začule dva pucnja, ali da će detalji biti poznati nakon uviđaja kriminalističke policije.

Ksenija je na muzičku scenu stupila kao pevačica grupe „Duck“ koja je devedesetih godina imala veliku popularnost. Posle je krenula u solo karijeru i sarađivala je sa velikim zvezdama muzičke scene poput Olivera Mandića, Dragane Mirković, grupom 187…

Zbog atraktivnog izgleda i specifične harizme bila je obožavana od strane kako i muškaraca, tako i žena. Ksenija je bila u jeku popularnosti kada je tragično prekinut njen život.

foto: Printscreen/youtube

Jelena Marjanović

Pevačica Jelena Marjanović nestala je u popodnevnim časovima 2. aprila 2016. godine dok je džogirala na nasipu u Borči. Njeno telo je dan kasnije pronađeno je njeno telo u obližnjem kanalu, na dubini oko metra. Velika potraga pokrenuta je čim je pevačicin suprug prijavio njen nestanak. Mediji u Srbiji i regionu danima su pisali samo o ovom zločinu, a pevačicino ubistvo bilo je tema dana.

U međuvremenu, ubica još nije otkriven, ali među optuženima nalazi se pevačicin suprug Zoran Marjanović. Ova tragedija toliko je potresla Srbiju, da je nedavno počeo da se snima i film sa tematkom ovog zločina. Jelena nije bila toliko opšte poznata široj javnosti, ali je bila poznata među kolegama koji su lepim rečima opisivali saradnju sa njom. Jelena je bila deo Grandovog jata i pred njom je bila blistava karijera.

2 PAC

Smrt američkog repera Tupaka Šakura, koji je ubijen 16. septembra 1996. godine, i dalje je obavijena velom tajne. Podsetimo, reper je smrtno ranjen kada je stao na semaforu u Las Vegasu, gde je iz drugog automobila u njega ispaljeno nekoliko metaka.

foto: Printscreen youtube

Bio je najveća zvezda repa, a i danas je uzor mnogim reperima i mladim ljudima. Smatra se da je, računajući i piratska izdanja, prodato preko 200 miliona albuma na globalnom nivou. Većina njegovih pesama se bavi odrastanjem u nasilju i siromaštvu geta, zatim rasizmom kao i obračunavanjem sa drugim reperima. Tupak je bio poznat i po političkim i ekonomskim porukama u svojim pesmama. Jedan je od najvećih umetnika svih vremena po mnogim časopisima, uključujući i „Rolling Stone“ koji ga je rangirao 86. na listi 100 najvećih umetnika svih vremena

Posle 20 godina od ubistva nije utvrđeno ko je ubica, zbog čega su se pojavile mnoge teorije u vezi sa njegovom smrću. S godinama su nastajale i brojne teorije zavere kako reper zapravo nije ubijen, već je sve iscenirano uz pomoću policajca koji je tada vršio uviđaj..

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.