SLAVNI GLUMAC POKUŠAO DA IZVRŠI SAMOUBISTVO KAKO BI SPASAO BRATA BLIZANCA: Priča koja će ražalostiti najtvrđe srce
Foto: printscreen

tuga

SLAVNI GLUMAC POKUŠAO DA IZVRŠI SAMOUBISTVO KAKO BI SPASAO BRATA BLIZANCA: Priča koja će ražalostiti najtvrđe srce

Imao je problema sa srcem u mladosti, a to je u velikoj meri odredilo i njegov, i životni put njegovog brat

Objavljeno: 18:34h

Svi znamo Eštona Kučera kao jednog od najpopularnijih glumaca, ali njegova biografija krije i potpuno neverovatnu priču o vrlo specifičnom odnosu sa bratom blizancem.

foto: Profimedia

Majkl Kučer imao je problema sa srcem u mladosti, a to je u velikoj meri odredilo i njegov, i životni put njegovog brata.

Kada su oba dečaka imala 13 godina, Majklovo stanje se veoma pogoršalo i samo je transplantacija srca mogla da ga spasi. Kako donora nije bilo na vidiku, tuga i čemer u porodici su postali neizdrživi, naročito za Eštona. Često se dešavalo da ga nema kući i po nekoliko dana, jer nije mogao da izdrži stres i želeo je da bar malo skrene misli.

Kada je Majkl završio u bolnici, dani su počeli da se odbrojavaju. Ešton je upao u teško psihičko stanje i otišao tako daleko da pokuša samoubistvo. Stao je na balkon bolnice u kojoj je njegov brat ležao sa željom da se njegovo srce nakon pogibije donira Majklu. U poslednjem trenutku otac je uspeo da ga odgovori od toga.

U vreme dok se ta drama odvijala, u drugoj državi se desila saobraćajna nesreća i lekari su obavešteni da je jedno srce slobodno. Izvršena je operacija, a Majkl je ostao živ. Danas sasvim normalno funkcioniše i vodi lep život.

Naravno, bratovljev gest nikada neće zaboraviti.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.