STRUGAR MI JE REKAO: "SMRDIŠ SRBINE", ONDA SAM GA ZVEKNUO! Prva ispovest radnika sa salaša nakon BATINJANJA GLUMCA
Foto: printscreen

detalji polako izlaze na videlo

STRUGAR MI JE REKAO: "SMRDIŠ SRBINE", ONDA SAM GA ZVEKNUO! Prva ispovest radnika sa salaša nakon BATINJANJA GLUMCA

Incident se dogodio na salašu u prošlog četvrtak, a slučaj je još pod istragom

Objavljeno:

Naš proslavljeni glumac Petar Strugar je prema njegovim tvrdnjama pretučen u četvrtak, 10. septembra, na salašu u Jakovu, gde je zadobio povrede od radnika na salašu, čiji je zakupac.

Radniku koji se tereti za napad na glumca, po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 časova. U saopštenju tužilaštva se precizira da se Ivan Gajić tereti zbog krivičnog dela teška telesna povreda, naveo je Tanjug.

- Krenuo sam kući iz konjičkog kluba Stremen koji držim. Zaustavio me je radnik salaša i, kada sam se zaustavio, čovek u vidno alkoholisanom stanju me je udario. Prijavio sam slučaj policiji i to je dalje u njihovoj nadležnosti - izjavio je Petar u četvrtak uveče.

Ipak, Srpski telegraf je stupio u kontakt i sa drugom stranom, kako bi čuli od Ivana i njegovu verziju priče. Gajić je po prvi put otvorio dušu i pokazao sms poruke koje su on i glumac razmenili

- Strugar mi je rekao: "Smrdiš Srbine, onda sam ga zveknuo", počinje radnik sa salaša u svojoj skandaloznoj ispovesti.

foto: Srpski telegraf printscreen

Da podsetimo, do incidenta je došlo na salašu u Jakovu, gde Strugar drži konjički klub Stremen i gde svakodnevno odlazi zbog konja. Radnik Ivan je posle sukoba dao svoju izjavu u kojoj tvrdi da nije bio u alkoholisanom stanju, za šta ga je glumac optužio, ali je priznao da ga je udario. Petar Strugar je završio sa povredom glave, nakon čega je odmah hospitalizovan. Skandal koji se desio i dalje trese.

Naime, Petru ovo nije prvi put da olako zapada prilikom prepirki u fizičke obračune. U prilog tome svedoči i činjenica da je prethodnih godina i on sam bio privođen zbog nasrtaja na ljude prilikom rasprava.

Tako se mnogi sećaju kada je Strugar 2014. godine navodno iz čista mira počeo da bije taksistu i da ga vređa, i to sve pred tadašnjom suprugom koja je bila trudna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/S. Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.