KOMŠIJE OPELELE PO JOKSIMOVIĆIMA, OTKRILE SVE NJIHOVE TAJNE! Jednu stvar o voditeljki niste slutili NI U LUDILU
Foto: printscreen

To niko nije znao

KOMŠIJE OPELELE PO JOKSIMOVIĆIMA, OTKRILE SVE NJIHOVE TAJNE! Jednu stvar o voditeljki niste slutili NI U LUDILU

Voditeljka Jovana Joksimović i njen suprug Željko Joksimović nedavno su se preselili u novi, elitni deo Beograda. Iako nemaju nemaju vremena da se druže sa novim komšijama, ovi su već stekli utisak o njima.

Objavljeno: 18:19h

Dok ih jedni hvale i govore samo najlepše o njima, postoje i oni kojima se ne dopada to što je popularni par stigao u njihov komšiluk. Njihova prva komšinica Jovanka za "Alo!" je ispričala kakav je utisak stekla o porodici Joksimović.

- Željka viđam skoro svakog jutra, tačan je kao švajcarski sat, uvek izlazi iz kuće u isto vreme, između 8 i 8.30. Vozi neka crna, skupa kola i uvek je sređen kada ide napolje, tip-top. Međutim, sa njim nisam stigla zvanično ni da se upoznam, a sa Jovanom jesam - kaže Jovanka i dodaje da je voditeljka opuštena i da je samo na televiziji viđa našminkanu.

- Od kada su se doselili, nekoliko puta sam popričala sa njom. Uvek se lepo javi, nasmejana je i veoma spontana. Kada je kod kuće, stalno je sa decom. Često budu u dvorištu, igraju se... Ma preslatki su. Ona trči s njima, vrište, skaču, prava srećna porodica. Tada je u opuštenom izdanju, nosi vezanu kosu, nema šminku, veoma je prirodna. Na televiziji je prelepa, a verujte mi, uživo je još lepša - tvrdi njihova prva komšinica, koja je potvrdila priče da su Joksimovići kupili kuću od Ivane Mišković i Gorana Karića.

- Ovde je godinama živela Ivana, oni su bili super komšije. Prijatni i veoma druželjubivi ljudi. Ne znam zašto su se odselili posle toliko godina, ali priča se da su im trebale pare, pa su prodali kuću - rekla je Jovanka za "Alo!".

Dok jedni imaju samo lepe reči za Joksimoviće, komšija koji živi blizu pevača i voditeljke ne može da veruje da se oko njih diže tolika prašina.

- Zašto su vam oni toliko bitni? Pa on je samo pevač, a ona neka voditeljka, naš narod ima mnogo bitnijih ljudi od njih. Pa nije taj Željko Nikola Tesla - besno nam je rekao gospodin, koji uopšte nije srećan što živi blizu popularne voditeljke i muzičara.

S druge strane, baka koja radi na pijaci kaže da Jovanu viđa sa decom u šetnji, ali da je nikada nije videla na pijaci.

- Šetaju tu okolo po kraju, često idu na sladoled. Međutim, ona nikada nije bila na pijaci. Radim ovde više od pet godina i sigurna sam da bih je prepoznala da sam je videla. Ima ona kućne pomoćnice koje to rade za nju, gospođa je to - ispričala nam je starija žena koja radi na obližnjoj pijaci.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.