TANJI SAVIĆ STIGLA PONUDA ZA BRAK, ON MOŽE DA JOJ VRATI SINOVE ZA DAN! U pitanju je JEDAN OPASAN MUŠKARAC
Foto: prntscreen

samo ako kaže "da"

TANJI SAVIĆ STIGLA PONUDA ZA BRAK, ON MOŽE DA JOJ VRATI SINOVE ZA DAN! U pitanju je JEDAN OPASAN MUŠKARAC

U poslednjih nekoliko dana Tanji Savić dešava se pravo čudo! Naime, pojavio se jedan zreli muškarac, inače veoma bogat i uspešan biznismen, i raspituje se za nju.

Objavljeno:

U pitanju je mnogo jak biznismen koji može da joj vrati sinove za dan! Prema rečima izvora, čovek je razveden, slobodan je, a na Tanju je slab mnogo pre njenog braka i oduvek je potajno maštao da bude samo njegova.

Niko i nista vam ne moze zabraniti da se smejete.Zivot je jedna velika borba i kao rat u kome ako prvi ne pucas, gubis. Tako da sam mnogo toga naucila iz svega ovog. Mozda je ovo i trebalo da se desi. Sve ima svoje zasto. Bog nam nekada priredi neke stvari u kojima mislimo da ne mozemo da se izvucemo, ali nam za sve to On ipak daje snagu. Onda u stvari i shvatimo koliko smo jaki. Koliko u nama zapravo ima borbe. A onda krenu da se desavaju cudesne stvari. Jedna vrata se zatvore, pa se druga otvaraju. Put ka slobodi je tezak put, ne dozvolite da vas iko koci u svojoj sposobnosti da zivite zivot, da radite ono sto volite, da volite vase bliznje. Pokidajte sve lance koji vas stezu godinama i otrgnite se iz tog zla! Ps.Mnogo mi je vasih poruka stiglo i vidim da puno ljudi ima koji su u istoj situciji kao ja ili prolaze kroz slicno ali eto, njihov glas se nije cuo jer nemaju mogucnost da se obrate javnosti. Tako da dragi moji, svi vi koji prezivljavate sve ovo ili pokusavate da pobegnete iz toksicnog odnosa molim vas da pisete ovde u komentare a ne meni u dm. Neka vase poruke stignu i do drzavnih institucija ( a nadam se da hoce) ako se na vreme osvestimo. Hajde da sprecimo nasilje, i kontrolu nad necijim zivotom. Jedan zivot imate i itekako ste zasluzili da budete srecni! ????‍?‍? #tanjasavic #izaberidazivis #borba #ljubav #sreca #radost #mysons #mylife #mychose

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) дана

„Ako neko može da pomogne Tanji oko ove situacije u kojoj se našla, onda je to ovaj čovek. On živi u Beogradu, ima troje dece iz tog prvog braka o kojima i te kako brine, ali sada smatra da treba i na sebe da misli, pa je rekao pojedinim Tanjinim prijateljima da može da joj reši sve probleme koje ima s mužem Dušanom. Spreman je da krene s njom put Australije, a čak bi platio i sve troškove, što advokata, što svega ostalog. Jedino očekuje da Tanja pristane da bude sa njim i da mu kaže ‘da’. A da li će ona prihvatiti, videćemo, možda nešto i bude kad sazna šta joj se sve nudi, ali najpre mora da se razvede od Dušana ako misli opet da se udaje”, završava izvor za SCANDAL!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.