PRAVO IME LJUPKE STEVIĆ NIJE LJUPKA! Procureo POLICIJSKI ZAPISNIK sa saslušanja, donete su i ove ODLUKE! (VIDEO)
Ljupka Stević, Foto: Damir Dervišagić

PREKRŠAJNA PRIJAVA

PRAVO IME LJUPKE STEVIĆ NIJE LJUPKA! Procureo POLICIJSKI ZAPISNIK sa saslušanja, donete su i ove ODLUKE! (VIDEO)

U konsultaciji sa dežurnom sudijom prekršajnog suda u Beogradu Aleksandra Radojčić, protiv Ljupke biće podnete dve prekršajne prijave

Objavljeno:

Dana 17.09.2020. god u PS Voždovac pristupio je policijski službenik MUP R. Srbije pukovnik policije Simić Dragiša i vezi navedenog događaja izjavio da nije bio prisutan na mestu događaja, a da navedena vozila koja su ostećena, on koristi.

Sačinjena službena beleška o obavestenju primljenom od građana. Od lica privremeno oduzeto 24 komada razlicitog oruzja (13 pištolji, 11 lovačke puške).

I Ljubinka Stević je po pozivu pristupila u PS Voždovac i izjavila da je oštetila navedena vozila i da je to uradila iz razloga jer je bila pod uticajem lekova. Sačinjena je službena beleška o obavestenju primljenom od građana.

Od iste privremeno oduzete dve lovačke puške za koje poseduje dozvolu. U konsultaciji sa dežurnom sudijom prekršajnog suda u Beogradu Aleksandra Radojčić, protiv Ljubinka biće podnete dve prekršajne prijave i to za čl.8 ZoJRM i čl. 9 Zakon o prebivalištu i boravistu građana i uručena joj mera zabrane prilaska licu Dragiši Simiću. Službene beleške uz izveštaj dostavljaju se Drugom OJTu na dalju nadležnost.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.