NAŠA MLADA GLUMICA RASKINULA SA 11 GODINA STARIJIM KOLEGOM: Začudiće vas sa kim je POBEGLA i ko joj PRAVI DRUŠTVO
Foto: Printscreen/RTS

uslikana

NAŠA MLADA GLUMICA RASKINULA SA 11 GODINA STARIJIM KOLEGOM: Začudiće vas sa kim je POBEGLA i ko joj PRAVI DRUŠTVO

Mlada glumica Milena Radulović slobodne dane provodi na moru, a društvo joj pravi sestra Anja

Objavljeno:

Njih dve su mnogo povezane, pa od kada je Milena slobodna devojka i više nije u vezi, svaki trenutak sa sestrom za nju je dragocen.

Ova talentovana glumica kojsa se oprobala u ruskoj kinematografiji, kaže da joj najteže pada to što je često odvojena od najmilijih.

- Dok sam u Rusiji, najteže mi pada odvojenost od porodice, moja kuća i ta topla atmosfera.

- Možete da imate koliko god hoćete prijatelja, da volite koliko ja zaista volim Moskvu, ali to ne može nikad da vam bude druga kuća- rekla je ranije za “Blic” Milena.

Podsetimo, Milena Radulović i Radovan Vujović navodno su prekinuli dugogodišnju vezu zbog daljine, jer je ona sve češće u Rusiji zbog angažovanja na nekoliko projekata.

Glumac Radovan Vujović i njegova 11 godina mlađa koleginica Milena Radulović, važili su za jedan od najskladnijih parova. Dugo su uživali u srećnoj i stabilnoj vezi, a iako nisu previše voleli da u javnosti pričaju o svojoj ljubavi, zajedničke slike na njihovim društvenim mrežama jasno su pokazivale koliko su zaljubljeni. Međutim, izgleda da je razdvojenost zbog posla presudila da par raskine vezu, i to zbog daljine, preneo je magazin “Story”.

Milena je pre nekog vremena počela da gradi karijeru u Rusiji, zbog čega je često bila na putu. To je prema navodima izvora bio jedan od glavnih razloga zašto se ljubav između mladog glumačkog para ugasila, a nakon svega oni su ostali u prijateljskim odnosima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.