ĆERKA ZORANA CVIJANOVIĆA JE NAJLEPŠA I NAJPRIRODNIJA MEĐU DECOM POZNATIH: Sama je skupljala novac za školovanje
Foto: Aleksandar Stojanović

nije joj tata dao

ĆERKA ZORANA CVIJANOVIĆA JE NAJLEPŠA I NAJPRIRODNIJA MEĐU DECOM POZNATIH: Sama je skupljala novac za školovanje

Ona je otvorila fond na sajtu specijalizovanom za te namene i za nešto dva meseca skupila novac koji joj je bio nepohodan

Objavljeno: 22:46h

Milena Cvijanović, ćerka našeg proslavljenog glumca Zorana Cvijanovića (62), danas je uspešna mlada žena koja živi u Los Anđelesu.

Međutim, njen put do uspeha nije bio nimalo lak.

Naime, kako su tada pisali mediji, njen otac je 2015. godine zapao u finansijske probleme nakon sukoba s dobrim prijateljem. Sav novac koji je imao navodno je uložio u zajedničku firmu za reciklažu, ali je umesto da višestruko zaradi, ostao bez ičega.

Milena je u tom periodu studirala u dalekoj Americi, a kako njen otac nije imao novca da isplati skupo školovanje, ona ja odlučila da sama sakupi novac.

I sam glumac je tada uplatio simobličnih 50 dolara, ali među prvih desetoro ljudi koji su Mileni donirali simboličnu količinu novca za školarinu našla se polovina vaterpolo reprezentacije Srbije. Među njima su Filip Filipović, Duško Pijetlović, Stefan Mitrović, Živko Gocić i Milan Aleksić.

Studirala je čuveni Berkli univerzitet u Bostonu, gde se godišnja školarina plaća od čak 40.000 dolara. Kako je i sama navela u eseju koji je pisala, pored osnovih troškova za koje je ona sama sakupila novac, roditelji su joj pomogli jer su uspeli da takođe uspeli da prikupe još jedan deo novca potreban za putne troškove, smeštaj i ishranu, zdravstveno osiguranje, knjige...

Posle teškog perioda i borbe, ona je uspela da se snađe i započne da ostvaruje svoj američki san i danas živi i radi u Americi.

Sudbonosno "da" je izgovorila u oktobru prošle godine.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.