PREŠLA MU JE PREKO PREVARA ZARAD MIRA U PORODICI: Ovo je supruga našeg NAJNEVERNIJEG PEVAČA
Ivan Gavrilović, Foto: printscreen

voli da šara

PREŠLA MU JE PREKO PREVARA ZARAD MIRA U PORODICI: Ovo je supruga našeg NAJNEVERNIJEG PEVAČA

Marina Gavrilović je razmišljala da se razvede ali je dala sve od sebe brak uspe da se ne raspadne porodica

Objavljeno: 18:28h

Pevač trenutno boravi u rijalitiju "Parovi", gde je gledaoce kraj malih ekrana šokirao pričom vezanom za odnos sa suprugom Marinom.

Ivan Gavrilović je slavu stekao tokom 90-ih godina prošlog veka, a i danas se njegovi hitovi, poput "200 na sat", rado čuju na žurkama - piše Informer

foto: Sonja Spasić

- Nekad mi padne mrak na oči, pa silujem sopstvenu ženu. To su neke naše igrice. Mi smo 21 godinu u braku i prošli smo kroz razne faze. Nekad biste hteli više s***a, a nekad vas to uopšte ne interesuje. Ali, kada se Marina i ja dohvatimo, sve puca. Pričao sam da mi je žena aseksualna kako bih rasterao muškarce oko nje - ispričao je Ivan, kako prenosi "Informer"

foto: Filip Plavčić

- Umeo je da viče kada popije koju čašicu više, ali više ne pije. Ivan mi nikad nije priznao da me je prevario, ali svaka žena zna šta joj radi muž. Nisam mu vratila istom merom, ali sam umela da ga kaznim na svoj način. Razmišljala sam da se razvedem, ali sam dala sve od sebe da nam brak uspe, da nam se ne raspadne porodica - ispričala je, između ostalog, Marina za spomenuti dnevni list.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.