ISTINA O VERIDBI, MIA OTKRILA SVE: Trema, znoj, prsten pa muk! Scena kao na filmu!
Mia Borisavljević, Foto: Damir Dervišagić

ZALJUBLJENI PAR

ISTINA O VERIDBI, MIA OTKRILA SVE: Trema, znoj, prsten pa muk! Scena kao na filmu!

Pevačica Mia Borisavljević se pre nekoliko dana pohvalila skupocenim prstenom koji je dobila od Bojana

Objavljeno:

Pevačica Mia Borisavljević godinama unazad u skladnoj je vezi s kolegom Bojanom Bokijem Grujićem, kojem je na proleće 2018. rodila ćerkicu Emu.

Funkcionišu kao prava porodica, međutim Mia i Bojan nikada nisu položili bračne zavete, iako se osećaju kao muž i žena. Ipak, pevačica se pre nekoliko dana pohvalila skupocenim prstenom koji je dobila od Bojana, te su mnogi pomislili da su se konačno verili... A evo i istine!

foto: printscreen

Mi smo šou što se toga tiče, ja imam dva "neverenička prstena" (smeh)! Taj prvi koji mi je Bojan dao mu se nije dopao posle određenog vremena i govorio mi je uvek da će mi kupiti novi, lepši i sad me je iznenadio u Turskoj - započela je Mia priču u "Premijeri".

Sedeli smo na nekom doku na moru, onako sami, on kao:"Hajde da sednemo ovde", reko' 'ajde. Baš mi je izgledalo kao da treba da se smuvamo prvi put, ja gledam - nešto se sprema! Ja ga pipnem, on mokar ceo, majica cela mokra! Ja kažem:"Šta je bre tebi?", on izvadi prsten i kaže:"Jao, imam tremu!"

??‍♂️??‍♂️??‍♂️

A post shared by Bojan Grujic Official (@bojanbokigrujic) on

Kako kaže, nije je pitao da se uda za njega.

- Nije, ne, preznojio se čovek, dao mi prsten i više ništa nije ni mogao da me pita. Mislim, mi smo po svim zakonima i pravima muž i žena pošto imamo dete, ali nismo vereni niti planiramo - objasnila je Mia.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.