SAŠA POPOVIĆ NEMA VIŠE UDELA U GRANDU! Sve prodao i 24 posto! Evo šta je imao da kaže!
Saša Popović, Foto: Espreso

ŠOK VESTI U GRANDU

SAŠA POPOVIĆ NEMA VIŠE UDELA U GRANDU! Sve prodao i 24 posto! Evo šta je imao da kaže!

Кomisija je odobrila da Pertula i Popović prodaju svoje udele i bude uspostavljena jedinstvena kontrola nad Grand produkcijom

Objavljeno:

Кomisija za zaštitu konkurencije (КZК) odobrila je koncentraciju na tržištu koja nastaje sticanjem potpune kontrole beogradske Grend Slem Grupe nad Grand produkcijom, navodi se u rešenju objavljenom na internet stranici te komisije.

Grend Slem Grupa je deo uže grupe koja pruža telekomunikacione i medijske usluge u nekoliko zemalja regiona - Junajted Grupe.

foto: Espreso

Junajted medija do sada je imala vlasništvo nad 51 odsto udela u Grand produkciji, dok je Pertula Holdings Limitid sa Кipra vlasnik 25 procenata, a Aleksandar Saša Popović imao je udeo od 24 odsto.

Кomisija je odobrila da Pertula i Popović prodaju svoje udele i bude uspostavljena jedinstvena kontrola nad Grand produkcijom, prenosi Tanjug.

Oni su ocenili da ova transakcija neće imati efekta na konkurenciju u Srbiji jer Grend Slem i do sada poseduje kontrolu nad Grandom.

Grend Slem Grupa je pod krajnjom kontrolom fondova koje savetuje BC Partnert LLP, što je međunarodni privatni investicioni fond sa sedištem u Londonu.

Uprkos prodaji, Saša Popović ostaje na mestu kreativnog direktora "Granda", a danas nije bio mnogo raspoložen za priču na ovu temu.

- Ma kakva priča o prodaji. Pričaćemo o tome sledeće godine - rekao je Popović kratko ovim povodom.

foto: printscreen

Grand produkcija osnovana je 1998. godine, a njena pretežna delatnost je snimanje i izdavanje zvučnih zapisa i muzike, kao i proizvodnja i emitovanje televizijskih programa Grand i Grand 2.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.