RADNIK NA SALAŠU IMA OVE TVRDNJE! Sve je to scenska šminka! Šokirao izjavom za Petra Strugara i njegovo ponašanje!
Petar Strugar, Foto: Zorana Jevtić

SCENA KAO NA FILMU

RADNIK NA SALAŠU IMA OVE TVRDNJE! Sve je to scenska šminka! Šokirao izjavom za Petra Strugara i njegovo ponašanje!

Do našeg sukoba je došlo jer Strugar ništa ne radi i ne čisti za svojim konjima

Objavljeno:

Nakon što je izašao iz policijskog pritvora, Ivan G, radnik na salašu koji zakupljuje Petar Strugar, sa kojim se pre nekoliko večeri fizički sukobio, kaže da mu nije jasno kako je glumac dobio modrice na oku, budući da ga je on, kako tvrdi, udario u predelu vilice.

Nisam zaposlen kod Strugara, već kod vlasnika salaša na kojem je Petar zakupio školu jahanja. Do našeg sukoba je došlo jer Strugar ništa ne radi i ne čisti za svojim konjima. Njega ništa ne zanima osim novca, neće ništa da radi, glumi zvezdu, na salaš dođe samo da pokupi novac od škole jahanja, popije piće i ode - rekao je Ivan za "Alo" i dodao:

foto: printscreen

- U štali u kojoj su njegovi konji danima je stajala kanta prepuna konjske balege koju on nije hteo da isprazni. Čak je i sada ta kanta tamo. Ljudski sam mu prišao i rekao da sam svuda po imanju video izmet, čak i na cveću. Rekao sam mu da to mora da počisti, a on mi je odgovorio: "Važi". Kasnije sam ga video kako seda na motocikl i kreće kući. Tada sam mu prišao i rekao: "Čoveče, nisi počistio ona go**a, a pošao si kući", on se tada uhvatio za međunožje i rekao: "U, što me za**le što nisam počistio." Tada mi je pao mrak na oči i zakačio sam ga po vilici - kaže Ivan i tvrdi da ne veruje u Strugarove povrede.

- Nije mi jasno kako su mu konstatovane teške telesne povrede, kao i modrice na oku, gde ga nisam ni pipnuo. On je glumac i siguran sam da je to scenska šminka, kao i da je ceo proces montiran protiv mene - tvrdi Ivan, koji je potom otkrio kako je nakon incidenta izgledao njegov prvi susret sa glumcem.

foto: printscreen

- Priveden sam i po hitnom postupku izveden pred sudiju, a vlasnik salaša me je posavetovao da priznam krivicu kako bih dobio kućni pritvor. Kazna mi neće teško pasti, budući da živim na salašu, pa ću moći da radim. Čim sam pušten iz pritvora, narednog dana sam video Strugara. Imao je naočare za sunce i podrugljivo mi se smejao u lice. Očekujem da će me privatno goniti, ali koliko god da je poznat i slavan, verujem da je pravda spora ali dostižna i da je na mojoj strani - kaže on i objašnjava da će i dalje raditi na salašu.

- Mom gazdi je jasno da sam vredan radnik, a to što me je zadržao na poslu govori da nisam ni agresivac ni pijanac kakvim Strugar želi da me predstavi. Samo sam se usudio da se suprotstavim jednom glumcu i sada se protiv mene vodi hajka - navodi on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.