Aca Lukas odlepio zbog Nebojše Krstića: Glup si k'o ku*ac, us*aću ti se u život! (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Jelena Vučetić

cock fight

Aca Lukas odlepio zbog Nebojše Krstića: Glup si k'o ku*ac, us*aću ti se u život! (FOTO)

Poznati pevač nije mogao da se iskontroliše, pa je na društvenim mrežama izrazio svoje nezadovoljstvo
Objavljeno: 17:56h

Najpopularniji srpski folker Aca Lukas žestoko je zamerio nekadašnjem savetniku Borisa Tadića, Nebojši Krstiću, na rečima koje je naveo na društvenim mrežama.

Nebojša je na Tviteru napisao: - Najbolja stvar danas jeste predlog da Koštanu igra Aca Lukas - da bi potom nastavio da komentariše u sličnom stilu, što je Lukasu jako zasmetalo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Posvećeno Nebojši Krstiću! Mali Krlence. Bivši rokeru u pokušaju. Prvo si se šlepao zajedno sa takođe netalentovanim Saperom uz pokojnu veliku legendu Vladu Divljana. Posle toga si se šlepao u vašoj žutoj sekti uz Sapera. Sad su te svi odjebali, spreman si da popušiš k**** svakom ko će te možda prihvatiti. Jedino još možeš da sereš po Tviteru. Majstore otpusti ručnu i pusti se direktno u septičku jamu u tvoje prirodno stanište. A meni se skini sa k**** jer sam ja svakako pogrešna crkva za tebe. Ovde možeš da najebeš posto si glup ko k****. I mogu da ti se u*erem u život i da te odučim od društvenih mreža. Batali me devojčice i pređi na nekog drugog! Moj ti je savet. Sa nepoštovanjem Aca Lukas - napisao je Aca, ali se ovde nije zaustavio.

foto: Jelena Vučetić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.