BAKA PRASE SE OGLASIO SKANDALOZNIM TVITOM posle optužbe da je obljubio MALOLETNICU! (VIDEO)
Baka Prase, Foto: Printskrin

STRAŠNE STVARI

BAKA PRASE SE OGLASIO SKANDALOZNIM TVITOM posle optužbe da je obljubio MALOLETNICU! (VIDEO)

Da li će ovo biti tolerisano od strane organa javnog reda i mira?

Objavljeno:

YouTube je nedavno tresla velika afera! Naime, u javnost je procureo razgovor 16-godišnje devojke i Bake Praseta, a koji zaista izgleda odvratno. Jutjuber je ubrzo nakon toga oglasio na svom "storiju", a objavio je i polusatni video u kome objašnjava šta se zapravo desilo.

Baka je u svom videu govorio otvoreno, i sa razlogom kaže da ne bi trebalo da ga gledaju maloletnici. Nakon što je na sva usta hvalio svoje sposobnosti u krevetu i rekao da je bio sa devojkama “od 18 do 38” godina, on konstatuje da niko nema pravo da ga osuđuje, i da bi svaki muškarac uradio isto na njegovom mestu.

Problem je nastao u tome što je Baka priča o tome kako je u gostima u svom stanu u zloglasnom “Beogradu na vodi” imao dve devojke, koje su mu rekle da imaju 18, odnosno 17 godina. Kako on kaže, zato se odlučio da spava sa ovom starijom, jer nije želeo da se petlja sa maloletnicom, pošto za to može krivično da odgovora. Baka ističe da je tek kasnije saznao da su ga njih dve slagale, odnosno da su njih dve zapravo tek napunile 16, odnosno 14 godina!

U svoju odbranu, jutjuber kaže da to nikako nije mogao da pretpostavi, jer na osnovu njihovog izgleda je i mogao da poveruje u tu priču. On navodi da i dalje ima nameru da prihvata od spava sa tonom devojaka, ali navodi da će od sad morati svakoj od njih morati da traži ličnu kartu! Baka kaže i da je u prošlosti zbog toga snimao razgovore sa devojkama koje ne poznaje, a sve da posle ne bi mogle da ga tuže. Šta će dalje biti ostaje da vidimo, ali jutjuber je najavio da će pokretati tužbe kako bi zaštitio sebe!

Posle svega, danas se oglasio se i na Tviteru, objavivši ovo:

- Račun u prodavnici mi je bio 2004 dinara. Slučajnost? - napisao je "Baka", očigledno aludirajući na godište devojke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Famoza.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.