MLAĐA JE OD GEORGIEVA 15 GODINA I ZAROBILA MU JE SRCE: Ovako izgleda BARBINA ŽENA (FOTO)
Vlado Georgijev, Foto: Branislav Božić

LJUBAVNA PRIČA

MLAĐA JE OD GEORGIEVA 15 GODINA I ZAROBILA MU JE SRCE: Ovako izgleda BARBINA ŽENA (FOTO)

Ljubavna priča između kompozitora i pevača Vlada Georgieva i njegove lepše polovine Milice Samardžije počela je na snimanju spota za pesmu “Iskreno” pre šest godina, a pevač je od javnosti na sve načine pokušavao da sakrije romansu

Objavljeno:

Tokom leta 2014. godine u Crnoj Gori paparaci su ih prvi put uslikali zajedno u njegovom rodnom Herceg Novom.

Ubrzo su Milica i Vlado raskinuli. Nekoliko meseci kasnije, po povratku u Beograd svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Međutim, "večiti neženja" koji je godinama bežao od porodice i obaveza se posle mnogo vremena skrasio.

Kleo se u momački život i, iako nikad nije bio bez devojke, nije hteo da spusti sidro i veže se za jednu osobu. Sve se to promenilo nakon što je upoznao Milicu, koja je deceniju i po mlađa od njega, pričali su prijatelji pevača za medije.

foto: Printskrin

Vlado za svoj 40. rođendan napravio pometnju kada je zajedno sa Milicom organizovao “lažnu” svadbu. Pozvali su prijatelje i rodbinu u jedan restoran u Košutnjaku a goste je dočeo slavljenik sa devojkom i matičarka. Međutim, kada je matičarka pitala Vladu i Milicu da li su spremni da jedno drugo uzmu za supružnike, oboje su kao iz topa rekli “ne”. Potom je u javnosti odjeknula vest da će Barba postati otac, a prvi put trudnu Milicu javnost je videla na koncertu njenog izabranika na Tašmajdanu. Rođenje ćerke slavio je tri dana, a ubrzo je usledilo tajno krštenje u jednoj crkvi nadomak Beograda. O ljubavi sa Milicom jednom prilikom je izjavio:

- Ne bih rekao da se Milica prilagodila, već da smo “lonac i poklopac”. Nas dvoje potpuno isto razmišljamo, počevši od toga da smo protiv matičara, pa nadalje. Nama su važne samo činjenice, samo ono što je stvarno bitno - izjavio je jednom prilikom pevač.

Podsetimo, pevač sa Milicom ima dve ćerke Sofiju i Elenu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Puls online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.