Kakav šok! Nata Bekvalac i JK pomirile se na način na koji to niko nije očekivao!
Foto: Printscreen/Instagram

Zakopale ratne sekire

Kakav šok! Nata Bekvalac i JK pomirile se na način na koji to niko nije očekivao!

Posle svađe sve je slađe - ovim se verovatno vode i poznate pevačice, koje su do juče bile u zategnutim odnosima
Objavljeno: 09:41h

Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac pomirile su se juče posle žestokog sukoba koji su imale pre dva meseca. Pevačice su se posvađale zato što je Jelena optužila Novosađanku da je za naslovnicu jednog časopisa iskopirala njenu fotografiju iz davne 1999. godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U petak su, međutim, slučajno naletele jedna na drugu na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" i izljubile se kao najrođenije, iako su do juče bile u ratu.

- Srele su se dok su čekale isti let za Tivat. Svi smo mislili da će da se ignorišu, da neće hteti da pogledaju jedna drugu. Međutim, njih dve su se rukovale i izljubile kao da se nikad nisu ni svađale - kaže dobro obavešteni izvor koji je bio u avionu.

Kad je avion sleteo u Crnu Goru, Nataša i Jelena su ponovo bile zajedno u društvu.

foto: Damir Dervišagić

- Pozdravile smo se i kad smo stigli u Tivat. Jelena je putovala sa svojim portparolom, ćerkama Atinom i Nikom i još nekim ljudima. Sa Natašom su bile njena sestra Kristina i rođaka Tanja Mrkić. Bekvalčeva je u jednom trenutku, kad je izašla iz aviona, delovala veoma uznemireno. Valjda joj je neko rekao da su fotografi ispred - otkriva izvor.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.