BRENA MERKA JOŠ JEDNU VILU U OPATIJI! Šta je Boba imao da kaže na to!
Lepa Brena, Foto: Sonja Spasić

Vila do vile vilica

BRENA MERKA JOŠ JEDNU VILU U OPATIJI! Šta je Boba imao da kaže na to!

Lepa Brena, koja već ima nekretninu od 300 kvadrata i to u Novom Vindolskom nedavno je saznala za još jednu letnju oazu mira

Objavljeno:

Lepoj Breni i njenom suprugu Slobodanu Živojinoviću toliko se dopada Hrvatsko primorje da su na korak od toga da kupe kuću u Opatiji, tvrdi Kurir.

foto: printscreen

Lepa Brena, koja već ima nekretninu od 300 kvadrata, i to u Novom Vindolskom, nedavno je saznala za još jednu letnju oazu mira, koja joj se mnogo dopala, pa poslednjih mesec dana čini sve da ta nekretnina bude njena, navodi Kurir. U pitanju je vila koja se nalazi u blizini kuće Saše Popovića, a sa koje puca pogled na more i celu rivijeru. Uređena je u modernom stilu i njena vrednost se procenjuje oko 300.000 evra. Jeste znatno manja od one u kojoj živa godinama unazad, ali joj se nova trenutno mnogo više dopada i odgovara njenim životnim potrebama.

foto: Printscreen Instagram

Prema rečima sagovornika bliskog Breni, ta kuća je tek odnedavno na prodaju i pevačica pošto-poto želi da bude nova vlasnica. Ukoliko uspe u nameri da kupi vilu u Opatiji, kako kaže naš izvor, verovatno će ubuduće iznajmljivati kuću u Novom Vindolskom, a leta će provoditi na novoj adresi.

Iako su Brena i njen prijatelj i kum Saša od prodaje "Granda" ukupno zaradili 30 miliona evra, od čega im je polovina isplaćena pre šest i po godina, a ostatak novca krajem 2019. godine, Brena iako ima, što bi se reklo, za pet pokolenja, vodi računa o svakom evru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.