CECA URADILA RIMEJK SLIKE IZ SPOTA "BEOGRAD": Fanovi oduševljeni, ona je SVE LEPŠA (FOTO)
Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Printscreen Instagram

DOBRI GENI

CECA URADILA RIMEJK SLIKE IZ SPOTA "BEOGRAD": Fanovi oduševljeni, ona je SVE LEPŠA (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović ima izgled na kom joj mogu pozavideti i dvostruko mlađe devojke

Objavljeno:

Savršen izgled i držanje uglavnom su posledica brojnih faktora, kao što su, pre svega, dobra genetika, birana ishrana ali i iscrpljujući treninzi u teretani. Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ima izgled na kom joj mogu pozavideti i dvostruko mlađe devojke, a ona to prvenstveno duguje dobrim genima.

CRVENO NA RADOST....❤️❤️❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

Ovo je moglo da se primeti i na fotografisanju na kom je oživela scenu iz kultnog spota za pesmu „Znam“. Naime, Dejan Milićević, koji je 1995. godine Ceci uradio spot za pesmu „Znam“ sa albuma „Fatalna ljubav“, 25. godina kasnije uradio je fotografije gde je prikazana ista scena kao iz spota.

foto: Printscreen Youtube, Printscreen/Youtube/Svetlana Ceca Raznatovic

Iako Ceca ne voli da provodi mnogo vremena na snimanjima, posle nekoliko godina ona je lepim povodom pristala da stane ispred fotografa koji je sa njom radio gotovo od početka njene karijere.

Ova fotografija osvanula je na njenom Instagramu, a ubrzo su usledili brojni komentari. Zanimljivo je i to da pesmu koju je otpevala u tom spotu nije radila Marina Tucaković, već Ljubo Jovović koji je pisao tekst, dok su melodiju i aranžman potpisali Leo Đokaj, Nenad Knežević i Aleksandar Radulović Futa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.