OVI DETALJI O JADRANKI SU OSTALI NEPOZNATI JAVNOSTI, NIJE SAMO PODRŠKA MILU! Crnogorska pevačica ide KA DNU!
Jadranka Barjaktarović, Foto: printscreen

ŠOK ZA ŠOKOM

OVI DETALJI O JADRANKI SU OSTALI NEPOZNATI JAVNOSTI, NIJE SAMO PODRŠKA MILU! Crnogorska pevačica ide KA DNU!

Mene je očigledno ponela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima pesmu

Objavljeno:

Pevačica Jadranka Barjaktarović izazvala je ogroman skandal u Podgorici kada je ispred hiljadu ljudi pevala: "Ne može nam niko ništa jači smo od Srbije".

Ona je sebe pravdala rečima:

- Sinoć sam nastupala u Podgorici u jednom klubu, i u jednom trenutku pojavilo se oko hiljadu patriota koji su došli sa skupa koji je bio organizovan u Podgorici. Oni su tako pevali i mene je očigledno ponela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Žao mi je što je sve tako shvaćeno. Ja sam Crnogorka volim svoje, a poštujem tuđe. Oni koji me znaju, znaju da ništa loše nisam mislila. Međutim, ko hoće da razume nek razume, ko neće, neću nikom da se izvinjavam - izjavila je ona za Blic.

foto: Ana Paunković

Samo dan nakon toga Jadranki je ugašen Instagram nalog zbog provokacija i govora mržnje.

Nakon cele bure koja se podigla oko pevanja sporne pesme "Jači smo od Srbije" Jadranka se našla na mati napada mnogih koji smatraju da joj je srpska estrada mnogo dala, te da je njen potez bio neprimeren.

Inače, pevačica je postala deo naše estrade kada je 2005. godine zauzela treće mesto na popularnom takmičenju "Zvezde Granda", a od tada je živela i radila na relaciji Podgorica - Beograd.

Godine 2009. Grand produkcija je izdala prvi Jadrankin album pod nazivom "Krv sam tvoja". Na njemu se posebno istakla pesma "Laka" koja na Jutjubu ima preko dva miliona pregleda.

Međutim, došlo je do promene kada Jadranka svojevoljno promenila produkcijsku kuću i počela da snima za "Siti rekords".

Pevačica je tvrdila da je zabranjena na televiziji "Grand produkcije". Kaže da se nije lepo osećala u Grandu i da joj nisu davali dovoljno medijskog prostora.

- Za deset godina mi nisu dali prostor, loše sam se osećala - istakla je crnogorska pevačica, pa dodala:

foto: Instagram/barjaktarovicjadranka_privat

- Nisam imala nastupe, morala sam sama da ih tražim. Grand mi nikad nije dao ni jedno priznanje. Ja sam emisiju "Narod pita" dobila posle deset godina karijere i to samo da uđem u emisiju i izađem iz nje. Moj potez da napustim "Grand" i Popovića bio je jako hrabar - kaže pevačica i ističe da su joj od tada zabranili da nastupa i pojavljuje se na Grand televiziji.

Jadranka je ranije istakla da otkako je izbačena iz Granda, nema ni nastupe po beogradskim klubovima:

- Radila sam na svim splavovima i klubovima po Beogradu. Radila sam prvih četiri-pet godina stalno, a čelnici "Granda" su mi to preko noći zabranili jer ostali nisu bili traženi kao ja. Naravno, ja sam njihovu odluku ispoštovala, ali volela bih da se vratim i radim kao nekada u Beogradu.

Što se tiče njenog privatnog života, uvek se trudila da ga sakrije od očiju javnosti.

2015. godine u emisiji "Specijal Lee Kiš" je rekla da je u vezi 10 godina, ali da želi da svoj privatni život sakrije od javnosti.

U jednom intervjuu otkrila je da je izgubila nevinost sa 20 godina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.