JADRANKA SE NE SMIRUJE, NASTAVLJA DA PROVOCIRA SRBE!? Prvo nije htela da se izvini, a sada NOVI ISPAD
Foto: printscreen

njene reči zvone u ušima

JADRANKA SE NE SMIRUJE, NASTAVLJA DA PROVOCIRA SRBE!? Prvo nije htela da se izvini, a sada NOVI ISPAD

Pevačica Jadranka Barjaktarović našla se na meti osuda skandalom koji je izazvala na sinoćnjem nastupu u Podgorici.

Objavljeno:

Na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem ona pesmu Mitra Mitirića "Ne može nam niko ništa", otpevala sa izmenjenim tekstom pa se holom gde je nastupala orilo "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", a prisutni na nastupu bili su pristalice Mila Đukanovića i njegove stranke koja je na parlamentarnim izborima izgubila od Zdravka Krivokapića.

Nakon što se snimak pojavio na društvenim mrežama, naišao je na žestoku osudu, gde se između ostalog apeluje da se Jadranki zabrane nastupi u Srbiji.

Jadranka se sada oglasila na svom Instagram profilu, a mnogi su njenu poruku shvatili kao nastavak provokacije.

foto: printscreen

- Volim Vas sve - poručila je crnogorka i dodala srca kao propratnu poruku.

Da podsetimo, Jadranka je naglasila kako neće da se izvinjava, da ona voli svoje Crnogorce, a ko je zna, zna da nije ništa loše mislila, već je bila obuzeta atmosferom i patriotskim ponašanjem svoje publike.

- Sinoć sam nastupala u Podgorici u jednom klubu, i u jednom trenutku pojavilo se oko hiljadu patriota koji su došli sa skupa koji je bio organizovan u Podgorici. Oni su tako pevali i mene je očigledno ponela ta atmosfera, pa sam i ja ponovila za njima. Žao mi je što je sve tako shvaćeno. Ja sam Crnogorka volim svoje, a poštujem tuđe. Oni koji me znaju, znaju da ništa loše nisam mislila. Međutim, ko hoće da razume nek razume, ko neće, neću nikom da se izvinjavam - kaže za "Blic" pevačica koje godinama radi i živi i na relaciji Srbija-Crna Gora.

"Volim vas sve" odjednom su Jadrankine reči, a prethodno je naglasila da voli svoje Crnogorce, a tuđe (Srbe) ne mrzi. Odjednom voli Srbe?

Vi nam u komentarima pišite da li smtrate da je ovo Jadrankina provokacija, ili hoće da uspostavi mir posle skandala koji je odjeknuo Srbijom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.