GOCA BOŽINOVSKA PROGOVORILA O SVOJOJ LJUBAVI SA ŠIJANOM! Dugo je ovo KRILA, a sada su sve TAJNE JAVNE!
Zorana Šijan, Foto: Privatna arhiva

LJUBAV NA PRVI POGLED

GOCA BOŽINOVSKA PROGOVORILA O SVOJOJ LJUBAVI SA ŠIJANOM! Dugo je ovo KRILA, a sada su sve TAJNE JAVNE!

Njegova bivša supruga i najveća životna ljubav, pevačica Goca Božinovska, sa kojom ima i dvoje dece Zoranu i Mirka otkrila je....

Objavljeno:

Zoran Šijan, šampion Evrope u kik-boksu i jedan od žestokih momaka beogradskog asfalta, ubijen je 27. novembra 1999. u Beogradu. Šijan je tada imao samo 35 godina, a njegovo ubistvo do danas nije razjašnjeno, dok se o motivima samo spekuliše. Njegova bivša supruga i najveća životna ljubav, pevačica Goca Božinovska, sa kojom ima i dvoje dece Zoranu i Mirka, otkrila je da je Šijana volela više od svega.

Njihova ljubav bila je kao iz filma, na prvi pogled, nesalomiva, vanvremenska, ali kratkog daha.

foto: Printscreen Instagram

- To je bila ljubav na prvi pogled. Upoznali smo se u Herceg Novom, ja sam otišla na letovanje, nikad nisam ni pomislila da ću se udati. To veče smo Zlata i ja izašle sa našim drugom Krušom, on je bio Zoranov drug, tu noć smo celu proveli zajedno. Sledeće jutro je on morao da se vrati za Beograd, imao je svadbu, ženio se neki njegov drug. Otišao je, nismo razmenili ni telefone, ni ništa. Posle četiri dana smo se mi vratili s mora, sletele na aerodrom, on čovek stoji i čeka nas. Čeka avion, a to je bio treći avion od ujutru. Kao slučajno, čeka nekoga... Posle mi je rekao da je već jedan avion sleteo, da je on čekao i da pošto nismo izašli iz tog aviona, on je sačekao i ovaj, popodnevni. On nas je pozvao na ručak, otišle smo Zlata, ja, moja mama i Jelena moja, bila je mala. Otišle smo sa njim na ručak, ovde u Surčin, u neki sportski centar, sad više to ne postoji. Odvezao me je do stana, da ostavim dete i mamu, ja sam se presvukla, otišla i kupila nešto što je trebalo da im ostavim, i izašli smo - počela je priču Goca, a onda otkrila i kako ju je zaprosio:

foto: printscreen

- Otišli smo u Surčin tu noć smo bili zajedno, on me je tu noć zaprosio, posle dva dana poznanstva. Ujutru u pet sati mi ležimo, ja mu kažem: "Treba da me voziš", tad sam stanovala u centru, u Dimitrija Tucovića. On mi kaže: "Mogu da te vozim samo da uzmeš svoje stvari i da se vratimo", ja kažem: "Kakve stvari, tu su mi i mama i dete". On kaže: "Ja sam te najozbiljnije pitao", ja sam počela da se šalim sa njim, kažem mu: "Pa nisi obavestio svoje roditelje", mislila sam da je sve šala. On je odmah zvao mamu, pitao je gde mu je tata, zvao ih da dođu. Kad mu je došla majka, on kaže: "Mama, ja sam se oženio". Onda je pozvao neke tamburaše iz Surčina, krenulo veselje, pozvao drugove, a ja moje nisam ni obavestila. Zvala sam odmah Zlatu, da joj kažem da sam se udala, ona je mislila da se šalim. Zlata je odmah pozvala moju sestru, oni su mene zaključali, kažu da nisam normalna, zaključali su me u stanu i rekle: "Ne ideš ti nigde, koja crna udaja, je l' si ti normalna, ti ne znaš čoveka, a udaješ se", ja im kažem: "Ja sam se već udala, gotovo, mi smo sinoć pravili veselje". Oni su mislili da sam pukla, da nešto nije u redu sa mnom. To je bio jul mesec - rekla je Goca.

Božinovska je zbog njega prestala i da se bavi muzikom, te nije pevala sve dok se njih dvoje nisu razveli.

Uprkos razvodu, njihova ljubav nikada nije prestala, a Goca kaže da ga voli i posle njegove smrti - piše Informer

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.