SAŠA POPOVIĆ JE OTKRIO KOJE NOVINE NAS OČEKUJU U NOVOJ SEZONI ZVEZDE GRANDA! Novi član žirija, niste ga očekivali!
Saša Popović, Foto: Espreso

opaki žiri nova pravila

SAŠA POPOVIĆ JE OTKRIO KOJE NOVINE NAS OČEKUJU U NOVOJ SEZONI ZVEZDE GRANDA! Novi član žirija, niste ga očekivali!

Saša Popović objasnio je da će se sa prvih pet epizoda nove odnosno stare sezone završiti treći krug

Objavljeno:

Posle duže pauze nastavljaju se snimanja muzičkog takmičenja "Zvezda Granda" uz određene izmene. Timu se pridružio Aleksandar Milić Mili zbog koga su se pravila igre malo promenila, ali po rečima Saše Popovića borba mladih pevačkih talenata biće još uzbudljivija.

foto: printscreen

Ja sam direktor muzičke produkcije Granda. Imaću tri osnovne uloge za sada. Prva je da ispred produkcije uvodim 120 novih takmičara koji će se boriti za svoje mesto u "Zvezdama Granda". Druga je da podižem nove platforme koje će da okupljanju najveće talente Balkana, a treća stvar je da oni koji pokažu potencijal da njihove karijere od početka usmerim u pravom smeru - objasnio je Aleksandar Milić MIli koga su čanovi žirija lepo dočekali.

Saša Popović objasnio je da će se sa prvih pet epizoda nove odnosno stare sezone završiti treći krug, a onda će se u četvrtom sve promeniti.

foto: Printscreen

Ove nedelje imamo tri dana audicije onih kandidata koje sam pozvao, a koji su se prijavili online. Mili će da izabere 120 novih kandidata koje će on da sprema i da vodi ispred produkcije.Tih 120 kandidata će biti izazivači starim kandidatima. Znači u svakoj emisiji imaćemo osam parova, odnosno osam starih i osam novih kandidata. Jedan od novih izaziva starog i ako ga pobedi u glasanju ulazi u četvrti krug, a ako ga ne pobedi odmah ispada. S tim što stari kandidati ne mogu da ispadnu jer su već došli u četvrti krug - objasnio je Saša Popović - piše Informer

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.