Naša najuspešnija misica: Ukrala je 20 godina starijeg muža plejboj zečici, a ovako danas izgleda! (FOTO)
Foto: Profimedia

PRAVA LEPOTICA

Naša najuspešnija misica: Ukrala je 20 godina starijeg muža plejboj zečici, a ovako danas izgleda! (FOTO)

Sanja Papić je bila u žiži javnosti pre 15-ak godina, a danas živi drugačijim životom
Objavljeno:

Atraktivna Sanja Papić (32) je naša najuspešnija misica u proteklih dvadesetak godina. Na takmičenju za "Mis univerzuma" 2003. bila je treća, a iste godine na izboru za "Mis Evrope" druga pratilja.

Oko nje su uvek kružile kontroverzne priče, a uspela je da razvede advokata Dragoslava Mišu Ognjenovića (54) koji je bio u braku sa "Plejbojevom" zečicom Natašom Mihić.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ona je za "Pulsonline" otkrila čime se bavi, a ono što joj se svakako ne može osporiti jeste lepota i harizma kojom Sanja pleni.

foto: Damir Dervišagić

- Moje aktivnosti i dalje su raznolike. Ono što me profesionalno ispunjava jeste činjenica da sarađujem s ljudima koji su moji prijatelji. Često sam pred objektivom fenomenalnog Nenada Marjanovića. Nedavno smo snimili fotografije koje će u bliskoj budućnosti biti izložene u Gradskoj kući u Peruđi, u Italiji. U slobodno vreme izrađujem narukvice od staklenih perli koje su iz hobija prerasle u jedan od modnih brendova za narednu sezonu. Devojčice i devojke na Fejsbuku se prijavljuju kod mene za kurs koji će ih upoznati sa osnovima ponašanja na javnoj sceni i catwalkom, kao i sa izradom profesionalnih profila - kaže Sanja.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.