KRIZA NA ESTRADI? Iako ima gips na nozi, pevačica nije želela otkazati nastup!
Foto: Printscreen Instagram

UH

KRIZA NA ESTRADI? Iako ima gips na nozi, pevačica nije želela otkazati nastup!

Ovakva se sinoć pojavila pred publikom.

Objavljeno:

Pisali smo nedavno da je nekadašnja takmičarka u "Zvezdama Granda" Olivera Matijević slomila nogu i da je zbog toga u narednom periodu primorana da nosi gips na nozi i da se kreće pomoću štaka.

Već mesecima vlada velika kriza na estradi zbog toga što u vreme epidemije virusa korona nisu imali nastupe. Koliko je kriza možda najbolje govori to što je pomenuta pevačica, sa sve gipsom na nozi, sinoć održala nastup u gradu Otočac u Hrvatskoj. Ranije su zbog obične prehlade pevači odlagali nastupe, a sada se pred publikom pojavljuju i pored ozbiljnih povreda.

Pitali smo Oliveru kako je uopšte nastupati sa povređenom nogom.

– Pa, jako teško je funkcionisati sa slomljenom nogom i gispom. Hodam pomoću štaka. Pored toga, na nastupima sam ograničena jer moram sedeti na bini, a ja sam inače živa vatra na nastupima, pa mi je i to malo problem, ali evo odradila sam nastup i moram priznati da se nije osetila razlika jer sam dala sve od sebe i atmosfera je bila odlična - rekla je Olivera za Espreso.co.rs.

Da li estradu toliko pogodila korona, pa sada koristite svaku priliku za nastup, pa i da pevate u ovakvom stanju?

– Mislim da je kriza na estradi velika od prvog meseca korone i da smo mi nekako najviše pogođeni, ali evo raditi se mora, pa i sa gispom - rekla je Olivera za naš portal.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.