OGLASIO SE BIVŠI MUŽ DARE BUBAMARE POVODOM NJENE VEZE SA 23 GODINE MLAĐIM DEČKOM: On čuva dete dok je ona na odmoru
Foto: Dragana Udovičić

ISKRENO

OGLASIO SE BIVŠI MUŽ DARE BUBAMARE POVODOM NJENE VEZE SA 23 GODINE MLAĐIM DEČKOM: On čuva dete dok je ona na odmoru

Milan Kesić, bivši muž Dare Bubamare, bez obzira na zlurade komentare, podržava vezu pevačice sa 23 godine mlađim dečkom.

Objavljeno:

Dara je sredinom avgusta otputovala na Maldive sa izvesnim Tonijem, sinom uglednog biznismena, koji drži restorane širom Italije. Njen novi izabranik, stariji je od njenog sina svega osam godina, ali to ne smeta njenom bivšem partneru.

Milan je, dok se pevačica baškari na moru, sam obeležio devetu godišnjicu smrti njene majke Milice Adžić.

- Mnogo sam je voleo. Milica mi je bila kao druga majka, ona je na moj rođendan umrla. Sam sam bio na godišnjici smrti, jer je Dara otputovala na Maldive - kaže Milan za "Svet" i objašnjava da mu ne smeta novi izabranik bivše žene:

foto: Damir Dervišagić

- Ne smeta mi što pišu da je sa 23 godine mlađim dečkom, bolje sa mlađim nego sa matorcem. Želim joj da bude srećna i da uživa, podržavam svaki njen izbor. Inače, Milan je rekao da on čuva sina Kostu, dok je pevačica na odmoru, te da mu to nije nimalo teško, već da uživa sa sinom.

- Kostu ja čuvam, dok mu je mama na Maldivima. Mi se super slažemo i obožavam da provodim vreme s njim. Porastao je i imamo o čemu da pričamo. Naravno da mu ispunjavam svaku želju iako moram da napomenem da nije razmažen nimalo.

foto: Printscreen Instagram

Podsećamo da je Toni pevačici platio putovanje na Maldive, a svima je bilo jasno da su njih dvoje u vezi, kada su on i Dara podelili fotografije s istog mesta na profilima, što je ukazivalo na to da se nalaze na istoj lokaciji. Toni u bogatstvu uživa zahvaljujući ocu, pa skoro svakodnevno putuje na daleke destinacije. Vozi najmodernije automobile, pije skupa pića. Izvesni tatin sin očigledno preferira poznate i starije dame, pa je tako pre veze sa Darom navodno bio i sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.