TANJA SAVIĆ POČELA BORBU ZA DECU! Preduzela je prvi korak, a onda se Dušan RAZBESENO i uradio OVO!
Foto: Printscreen/youtube

haos

TANJA SAVIĆ POČELA BORBU ZA DECU! Preduzela je prvi korak, a onda se Dušan RAZBESENO i uradio OVO!

Tanja već danima nema načina da čuje i vidi sinove

Objavljeno:

Pevačica Tanja Savić mesecima tuguje nakon što je njen muž Dušan Jovančević sinove Đorđa i Maksima odveo u Australiju. Iako na početku nije želela javno da priča o svemu što joj se desilo, priznala je da svakodnevno pati zbog razdvojenosti, kao i da planira razvod.

Ona je već angažovala advokate koji će joj pomoći prvenstveno oko vraćanja dece.

foto: printscreen

- Dušan je Tanji odneo svu ušteđevinu kada je sa sinovima Maksimom i Đorđem otišao u Australiju. Očekivao je da će ona da poklekne i da će ćutati o svemu kao i mnogo puta ranije. Ipak, ona je rešila da se bori! Rekla mi je da je našla advokatski tim za koji se nada da če joj pomoći oko dece, ali i razvoda, već je pričala o prvim koracima i o opcijama koje joj predstoje. Ukoliko je potrebno da ode u Australiju, i na to je spremna, samo da istera pravdu - otkriva izvor i dodaje:

- Tanja za sada drži sve u tajnosti, jer njen muž prati srpske medije i predviđa sve njene dalje korake. Besan je što je iznela istinu u javnost, sada je još rigorozniji po pitanju njenog kontakta sa sinovima. Najviše ga je iznerviralo kada je Tanja javno otkrila da je on u Australiji prijavio kako se ona odrekla dece da bi dobijao spocijalnu pomoć koja iznosi 3.000 dolara mesečno. Advokati su uvereni da će Tanja brzo i lako dokazati da to nije tačno i da je on bez njene dozvole odveo decu.

foto: printscreen

Tanja već danima nema načina da čuje i vidi sinove.

- Niko od ljudi koje poznaje preko Dušana joj se ne javljaju.

Pevačica se oglasila povodom ovoga i rekla da za sada ne želi da se javno oglašava i da je usmerena na decu.

(Espreso.co.rs / Super tv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.