Danas je jedan od najboljih frajera na estradi, a OVAKO je pre izgledao! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

NEVEROVATNO

Danas je jedan od najboljih frajera na estradi, a OVAKO je pre izgledao! (FOTO)

Koliko se promenio?

Objavljeno:

Folk pevač Emir Đulović je za kratko vreme stekao veliku popularnost. Tom uspehu su doprineli hitovi kao što "Cipele", "Svadba" i "Džipsi dens". Zbog toga što je pre nekoliko dana počela nova školska godina, to je bio povod da se vratimo u prošlost i da proverimo kakve uspomene Emira vežu za taj period.

foto: Privatna arhiva

– Osnovnu školu pamtim po mnogo čemu lepom. Npr. po proleću kada sam jedva čekao završetak nastave kako bih što pre otišao kući i kako bih sa dedom provodio vreme u šumi i pravio mačeve i strele. Osnovnu školu od četvortog do osmog razreda pamtim i po tome što sam svakog dana, zajedno sa drugarima, peške do škole putovao četiri kilometra u jednom smeru i svakog dana smo imali nove avanture - ispričao nam je Emir.

foto: Privatna arhiva

Folk pevaču proseci na kraju godina su uvek bili između vrlo dobrog i odličnog učenika. A kada su simpatije u pitanju, njemu pažnju nisu privlačile samo devojčice iz njegovog razreda.

foto: Privatna arhiva

– Bio sam onako baš nemiran kada su simpatije u pitanju. Često su me zanimale i one učesnice koje su bile iz starijih razreda, a najlepši osećaji su bili kada neka od tih simpatija peva baš pored mene u horu - ispričao nam je Emir.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.