NAJBOGATIJA SRPKINJA OSTAVILA JEDNOMESEČNU BEBU, SVI OSUDILI DIJANU KAO MAJKU! Pevačicu omrzli, a i njenu dadilju
Didi J, Foto: Printskrin/Instagram/dijanajankovic

e svašta

NAJBOGATIJA SRPKINJA OSTAVILA JEDNOMESEČNU BEBU, SVI OSUDILI DIJANU KAO MAJKU! Pevačicu omrzli, a i njenu dadilju

Porodila se pre dva meseca, pa nastavila u starom maniru

Objavljeno:

Dijana Janković, poznatija kao Didi J, koja se porodila pre dva meseca, ni ove godine nije mogla da propusti letovanje, bez obrzira na bebu koju je dobila.

Pevačica je prvo otputovala pre nekoliko dana u Hrvastku, a sada se baškari u Turskoj i o svom kretanju redovno obaveštava pratioce na Instagramu.

Fotografije koje objavljuje izazivaju veliku pažnju jer je brzo posle rođenja ćerke Dayane, koja je na svet došla 3. jula, uspela da povrati svoju liniju, koju ističe u svakoj prilici.

Iako na račun izgleda dobija pohvale, među komentarima koji su ispisani na društvenim mrežama mogu se videti i kritike zbog toga što je bebu staru nekoliko nedelja ostavila kod kuće da bi mogla da uživa u odmoru, što je i sama nedavno izjavila.

?

A post shared by DIDI J (@didijofficial) on

Iznajmili smo vilu u Hrvatskoj na moru. Vila ima 1.000 kvadrata i bazen od 100, ima svoj teniski teren i vrt od 30.000 metara kvadratnih. Ostajem ovde desetak dana. Beba je super, ostala je kod kuće sa dadiljama, pošto je još uvek mala za putovanje, ali sam redovno na video pozivu i pratim sve oko nje”, izjavila je Didi nedavno za Alo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.