OGROMAN SKANDAL NA SVADBI ČUVENOG RUSKOG SPORTISTE: Usred proslave, gostima počele da stižu GOLE SLIKE MLADE (FOTO)
Svi gosti gledali u njene golišave fotografije, Foto: Printscreen

NAJGORE VENČANJE

OGROMAN SKANDAL NA SVADBI ČUVENOG RUSKOG SPORTISTE: Usred proslave, gostima počele da stižu GOLE SLIKE MLADE (FOTO)

Mladu je porodica posle odvela u bolnicu kako bi videli ima li kakve povrede

Objavljeno: 11:10h

Ako se bira priča najgoreg venčanja ikada, ovo bi ušlo u finalni odabir. Madina nije mogla ni sanjati da će tokom njenog venčanja s rvačem Sidakovom svi gosti gledati u njene gole fotografije i da će nastati scena.

Na venčanju svetskog prvaka u rvanju Zaurbeka Sidakova (24) odvila se prava sapunica. Ruski rvač je zaustavio slavlje i usred zabave poterao sve goste.

foto: Printscreen

Naime, ruski rvač se venčao s Madinom Pliyjevom, a usred ceremonije svim zvanicima su počele dolaziti poruke na mobilni. Nisu ni slutili što se krije u tim porukama. Svima su pristigle golišave fotografije Zaurbekove supruge, koju optužuju da je eskort dama, piše The Sun.

foto: Printscreen

Iza ovog plana krije se žena ljubavnika Sidakove odabranice. Žena je u mobilnom telefonu svog supruga pronašla eksplicitne fotografije Madine i odlučila ih je podeliti.

U trenutku kad su poruke počele pristizati, Sidakov je plesao tradicionalni ples sa svojim prijateljima, a mlada je bila u prostoriji pored. Sidakov se razbesnio i otišao je po mladu. Kako izvori tvrde, vukao je za kosu i poterao iz dvorane u kojoj je bilo slavlje.

foto: Printscreen

Rvač je prekinuo proslavu venčanja i čak 500 zvanika je poslao kući, dok je Madina sedila uplakana na podu sale. Neni prijatelji govore kako su sve optužbe izmišljene.

- Madina je iz bogate porodice, ali pre tri godine je bila zaljubljena u oženjenog muškarca i njeni prijatelji su znali za to. S njim nije ništa godinama imala, a sve ti snimci i fotografije su od pre tri godine - tvrde prijatelji Sidakove odabranice.

Mladu je porodica posle odvela u bolnicu kako bi videli ima li kakve povrede.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.