ESTRADA U ŠKOLSKIM KLUPAMA! Bili su jedno drugom simpatije... Pevačici je on sada najbolji prijatelj! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

1.SEPTEMBAR

ESTRADA U ŠKOLSKIM KLUPAMA! Bili su jedno drugom simpatije... Pevačici je on sada najbolji prijatelj! (FOTO)

Nakon toliko godina, oni su i dalje bliski.

Objavljeno:

Aleksandra Tadić Cipka je za kratko vreme privukla veliku pažnju. Ova zvezda "Granda" je više nego intrigatna, a mi smo poželeli, uoči nove školske godine, da proverimo po čemu ona pamti period dok je išla u školu.

Po čemu pamtiš sam početak svog osnovnog obrazovanja?

– Prvi razred... Davno beše 1999. godina. Sećam se tog prvog dana škole, samog polaska u prvi razred. Sela sam sa mojim kumom Miroslavom u treću klupu u srednjem redu sve dok se moja majka nije požalila učiteljici da malo slabije čujem i bila sam premeštena u prvu klupu odmah ispred učiteljice. I što je najbolje, svidela mi se ta prva klupa u kojoj sam sedela do samog kraja osnovne škole. Ceo taj period iz osnovne škole mi je ostao u prelepom sećanju, imala sam divnu učiteljicu, kasnije i sjajne nastavnike. Moje odeljenje je bilo posebno, a o tome je drugarica napisala i knjigu koja se zove “Moja kompanija”. Zaista jedan bezbrižan i divan period zajedničkog odrastanja i maštanja i ponosna sam na dosta mojih prijatelja iz osnovne koji su ostvarili sve ono o čemu smo zajedno maštali šta ćemo biti kad porastemo i zaista smo to ostvarili.

foto: Privatna arhiva

Kakav si bila učenik? Koje predmete si volela?

– Bila sam odlična celu osnovnu školu, do šestog razreda sa svim peticama, a kasnije se tu našla i po neka četvorka. Istoriju nisam podnosila, fiziku takođe. Omiljeni predmeti su mi bili fizičko i geografija.

Sećaš li se svoje prve simpatije? Ko je to bio?

foto: Privatna arhiva

– Moja prva simpatija je bio Aleksandar Misojčić, a i ja sam bila njegova. I to u prvom razredu. Tako smo se mi kao mali simpatisali, a kasnije smo postali nerazdvojni i najbolji prijatelji, već 20 godina. Zajedno smo i počeli da se bavimo muzikom, a snimili smo i cover “Prevari me”.

Jesi li bežala sa časova?

foto: Privatna arhiva

– Iz osnovne škole sam pobegla jednom, i to sa celim odeljenjem, svi smo pobegli jer smo samo želeli da budemo prvo odeljenje koje je celo pobeglo sa časa. I uspeli smo u tome. A za uzvrat smo dobili ukore i roditeljski sastanak na kom smo i mi bili prisutni sa roditeljima. Te poglede roditelja neću nikada zaboraviti.

foto: Privatna arhiva

Inače, Cipka je išla u školu "Majur" u Majuru, nadomak Šapca, a period dok je išla u osnovnu školu, tačnije prve razrede, pamti i po tome što je školski ranac bio teži od nje. Mi vas podsećamo kako je Cipka izgledala kao devojčica i kako su njena simpatija Aleksandar i ona nekada izgledali, a kako izgledaju sada kada su najbolji prijatelji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.