UMRLA JE, SVI SU U SUZAMA, OGLASIO SE DŽEJ I POTVRDIO TUŽNE VESTI: Prvi je saznao da mu je ona preminula
Foto: printscreen

u 44 godini

UMRLA JE, SVI SU U SUZAMA, OGLASIO SE DŽEJ I POTVRDIO TUŽNE VESTI: Prvi je saznao da mu je ona preminula

Lepotica iz spota "Gde ću sad, moja ružo" u koju je Džej Ramadanovski bio godinama zaljubljen preminula je pre pet godina iznenada u 44. godini

Objavljeno:

Džej je bio danima u šoku i plakao kad je čuo da mu je umrla Dubravka koja je glumila u njegovom spotu "Gde ću sad, moja ružo". Lepa Duda, crnka s kosim očima koje je mnoge ostavljala bez daha preminula je u 44. godini. Kada je Džej saznao, bukvalno je zanemo kada je čuo šta se desilo sa devojkom u koju je godinama bio zaljubljen.

foto: printscreen

"Nekoliko dana pre toga pričao je o njoj s prijateljem i rekao kako bi baš voleo da je vidi, te da je ubjeđen da bi ga i sada svojom lepotom ostavila bez daha. I evo šta se desilo. Danima mu je teško zbog nje i svako malo zaplače. Čak je i popio lek za smirenje kada je čuo da je iznenada preminula. Dubravka je vreme kada su snimali spot bila jedna od najlepših djevojaka u gradu i u Džejovom srcu je imala posebno mesto" - rekao je izvor.

"Bio je dugo zaljubljen u nju, kao i gotovo svi momci Dorćola, ali nikada nije rekao da je među njima bilo nešto više od prijateljstva" - kaže izvor za medije tada.

Baš zbog toga što je Dubravka imala posebno mesto u njegovom srcu oni su ostali veliki prijatelji, ali su poslednjih godina izgubili svaki kontakt, prenosi "Espreso".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.