MILICA DABOVIĆ PROŠLA KROZ JEZIVI PAKAO! Muž joj je stavio PIŠTOLJ na čelo, pa uradio OVO!
Foto: Damir Dervišagić

užas

MILICA DABOVIĆ PROŠLA KROZ JEZIVI PAKAO! Muž joj je stavio PIŠTOLJ na čelo, pa uradio OVO!

Možda i nisam morala, ali sam smatrala da je pametnije da ćutim. I onda je došlo do toga da više nisam imala šta da izgubim, mogla sam "samo" da izgubim život

Objavljeno:

Milica Dabović gostovala je radijskoj emisiji i tim povodom ispričala svoju životnu priču koja je potresla kako autora i voditelja emisije, ništa manje ni slušaoce.

Milica se bukvalno dotakla kompletnog svog privatnog života, iskreno kao i uvek, ali je jedna izjava posebno emotivno dotakla sve koji su imali prilike da uživo prate emisiju.

foto: Ana Paunković

- Bivši suprug mi je uzeo sve što sam imala, pretio mi, stavio pištolj na čelo, predstavljao se lažno. Navodno je živeo u Kanu, govorio da mu roditelji imaju kuću u Parizu. Počeo je da me plaši tim stvarima, nisam mogla da verujem da se meni to dešava. Zbog pretnji sam morala da ćutim. Možda i nisam morala, ali sam smatrala da je pametnije da ćutim. I onda je došlo do toga da više nisam imala šta da izgubim, mogla sam "samo" da izgubim život i da odem u policiju, ali sad mogu da ti kažem da mi je žao što sam otišla u policiju. Rekli su mi "pa dobro, nije te ubio", na šta sam im ja rekla "Da, u pravu ste, trebao je prvo da me ubije, pa tek onda da dođem, razumem vas u potpunosti. Srećom, sve se vratilo u normalu i imam sina zbog kog ne smem da posustanem i jednostavno nemam izbora. Moram da se borim i nastavim dalje, izjavila je Milica Dabović.

(Espreso.co.rs / Sve po spisku sa Škundrićem)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.