Saša Popović posvađao ​JK i Šerifovićevu: Marija demonstrativno napustila studio! (FOTO)

Ženska sujeta

Saša Popović posvađao ​JK i Šerifovićevu: Marija demonstrativno napustila studio! (FOTO)

Marija Šerifović napravila haos u emisiji "Zvezde Granda"
Objavljeno:

Nakon nastupa jedne od kandidatkinja u takmičenju "Zvezde Granda", Marija Šerifović i Saša Popović su imali ozbiljan verbalni okršaj nakon čega je pevačica napustila studio.

Naime, Jelena Karleuša je rekla da ona sada sedi u stolici Zorice Brunclik i da smatra da doprinosi gledanosti u istoj meri kao i njena prethodnica. Ovu izjavu je podržao Saša Popović. - Ti najviše doprinosiš gledanosti ovog šoua. Pun pogodak - rekao je Saša, a to je pogodilo Mariju Šerifović. - E, ako je tako i ako je samo Jelena doprinela šou, onda ja nemam šta da tražim ovde. Džabe ti ja sedim ovde, kad ne doprinosim. Odoh ja kući - našla se uvređena Šerifovićeva, obukla jaknu i teatralno se uputila ka vratima.
Ova scena je zabvaila sve članove žirija koji su počeli da se smeju, ali kada su uvideli da je se pevačica ne vraća, Bosanac i Šaban Šaulić su krenuli za njom. Saša Popović je izašao da popriča sa pevačicom, a kada se vratio na svoje mesto, najavio je njen povratak.
Nakon povratka Marije, Šabana i Bosanca u studio usledile su ovacije oduševljene publike. - Kakav šou, super ste ljudi - rekao je Saša. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.