POPOVIĆ BIO STIPSA, STISNUO SE ZA PARE KADA JE IZVEO PEVAČICU! Hteo da oženi ovu koja je naručila jeftinu džigericu
Foto: printscreen

mama mu nije dala

POPOVIĆ BIO STIPSA, STISNUO SE ZA PARE KADA JE IZVEO PEVAČICU! Hteo da oženi ovu koja je naručila jeftinu džigericu

Zlata je Sašu oduševila ne skromnošću nego jeftinom cenom večere koju je naručila

Objavljeno: 19:23h

U periodu u kome su estradne aktivnosti retke, novih izdanja, promocija, gostovanja… nema većinom se ispisuju detalji iz muzike koji ne kazuju ništa novo.

Upravo se piše o nečem što je već napisano. A očito pišu oni koji nisu upoznati sa detaljima teme o kojoj govore.

Tako se po zna koji put piše o ljubavnoj idili Zlate Petrović sa Sašom Popovićem, o njihovom zabavljanju, ljubavi… Kažu da je Zlata na prvom sastanku u hotelu sa Sašom naručila pileću džigericu i rakijicu što je njega oduševilo. Kaže Zlata oduševila ga je njena skromnost jer je bila skromnija od prethodnice pa kaže „Saša mi je otkrio da se zabavljao sa nekom budalom prije mene koja je bila ukočena, tražila škampe i vino pa je ostajao gladan uz njen meni“.

Ne kaže Zlata ili se samo pravi nevešta a možda i ne želi da kaže o kome je riječ… sa razlogom. Reč je o Nedi Ukraden koja nije ukočena nego je oduvek bila damskog ponašanja a škampe su joj bile omiljeno jelo oduvek kao i čaša crnog vina uz to jelo.

Zlata je Sašu oduševila ne skromnošću nego jeftinom cenom večere koju je naručila, što je ovome odgovaralo jer je poznati „dinar efendija“ a ostao je gladan jer verovatno nije to naručio sebi.

Potom Zlata ističe da je Saša i prosio, ali da je to za nju bilo pogrešno vreme u šta opet ne verujemo jer oni koji ga dobro poznaju i tu ljubavnu situaciju koja se dešavala, Sašina mama nije bila uopšte za tu vezu, dok je Nedu naprosto obožavala.

(Espreso.co.rs/Express)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.